Θάσος και Σαμοθράκη, έμειναν εκτός της επιπλέον ενίσχυσης (50 αντί για 40 ευρώ) στην επιδότηση καυσίμων που προβλέπεται για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών.

 

«Για ακόμα μία φορά, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιβεβαιώνει ότι είναι ανίκανη να διαχειριστεί και την πιο απλή, γραφειοκρατική δουλειά», λέει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και εξηγεί:

 

«Το τελευταίο της κατόρθωμα ήταν η εξαίρεση της Θάσου και της Σαμοθράκης από την επιπλέον (ανεπαρκή, έτσι κι αλλιώς) ενίσχυση, σχετικά με την κάλυψη κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης για ιδιοκτήτες οχημάτων- κατοίκους νησιών». 

 

«Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την περιοχή μας. Ελπίζουμε να αντιληφθούν το λάθος τους, το οποίο σημείωσαν από την πρώτη στιγμή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένης της Τάνιας Ελευθεριάδου-μέλους της Επιτροπής Οικονομικών, και να συμπεριληφθεί η Θάσος και η Σαμοθράκη…στα νησιά της Ελλάδος!», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Η ανάρτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου:

 

«Νέα πρωτοτυπία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη: η Θάσος και η Σαμοθράκη ΔΕΝ είναι νησιά!  Στα (ανεπαρκή) μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η άριστη Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφήνει εκτός την Θάσο και τη Σαμοθράκη από την επιπλέον οικονομική ενίσχυση που δικαιούνται οι κάτοικοι των νησιών! ΤΡΑΓΙΚΟΙ για μία ακόμα φορά! 

 

Οι βουλευτές της Καβάλας της ΝΔ θα πουν κάτι;

 

Ήδη ο εισηγητής μας Τρύφωνας Αλεξιάδης το επισήμανε στους Υπουργούς και ζήτησε να διορθωθεί άμεσα η αδικία».