Σύσκεψη στο δημαρχείο της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι Πέμπτης (21/1) μεταξύ του νομικού εκπροσώπου του Δήμου Καβάλας, Απόστολου Αγελαράκη και των νομικών (μελών) δημοτικών συμβούλων. 

 

Η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα και στο τραπέζι «έπεσαν» αρκετές ιδέες για το πως το πάρκινγκ μπορεί να «σωθεί» και να μην κλείσει, έστω και προσωρινά.

 

Πρόκειται για ένα άτυπο όργανο.  Δεν ελήφθησαν αποφάσεις, αλλά καταστρώθηκε ένας οδικός χάρτης για τις κινήσεις που θα ακολουθήσει ο Δήμος Καβάλας. 

 

Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι για το πως θα επιλυθεί το ζήτημα έστω προσωρινά και να παραμείνει ανοιχτή η «Ροδόπη» για τους Καβαλιώτες. 

 

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο νομικός εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας Απόστολος Αγελαράκης, Αναστασία Ιωσηφίδου και Γιώργος Γραμμένος (Ανάσα για τον Δήμο), Λεωνίδας Παππας (Σύγχρονος Δήμος), Γιάννης Μούτλιας (ο Τόπος της Ζωής μας). 

 

Θα γίνει και άλλη τέτοια συνάντηση, ενώ όλοι θέλουν να… προλάβουν το ενδεχόμενο «σφράγισης» και άλλων πάρκινγκ της Καβάλας που κινδυνεύουν με λουκέτο. Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης για το πάρκινγκ «Ροδόπη».