Στέλλα Αργυρίου

H εντεταλμένη σύμβουλος του δημάρχου Καβάλας σε θέματα Πολιτισμού, Επιστημών και Έμφυλης Βίας, Στέλλα Αργυρίου, ενημέρωσε την Παρασκευή 1 Μαρτίου, πως οι Καβαλιώτες μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Ιταλίας (δείτε ΕΔΩ).

Χωρίς εισιτήριο θα επισκέπτονται τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Ιταλίας οι Καβαλιώτες μαθητές.

H εντεταλμένη σύμβουλος του δημάρχου Καβάλας σε θέματα Πολιτισμού, Επιστημών και Έμφυλης Βίας, Στέλλα Αργυρίου, ενημέρωσε πως οι Καβαλιώτες μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Ιταλίας.

Η δημοτική σύμβουλος Καβάλας, Στέλλα Αργυρίου, είναι ένα από τα νέα μέλη της Ένωσης νέων αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος.

Η Στέλλα Αργυρίου, ψυχολόγος, και ειδική σύμβουλος του δημάρχου Καβάλας σε θέματα εκπαίδευσης και ψυχικής υγείας, σε ανάρτηση της παρουσιάζει τα προβλήματα της αεροπορικής γραμμής Αθήνα-Καβάλα.

Ο Δήμος Καβάλας χαρίζει φέτος το Πάσχα μια «αγκαλιά αλληλεγγύης», προσφέροντας παιχνίδια και βιβλία, σε συνεργασία με επιχειρήσει