Νίκος Παππάς

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο πρώην μπασκετμπολίστας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς θα επισκεφθεί την Καβάλα.

Να επικοινωνήσουν με τον λογιστή τους πριν πάνε στις κάλπες της 9ης Ιουνίου 2024 προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη, ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς, μετά από τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.

Με στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα συναντήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Παππάς. 

Συνάντηση σχεδόν μιας ώρας είχε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και βουλευτή Νοτίου Τομέα Αττικής, Νίκο Παππά.

Ολοκληρώθηκε η πρωινή περιοδεία του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Νίκο Παππά στην Καβάλα την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 , ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής Νίκος Παππάς.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Η άγρια καταστολή και, βεβαίως, δεν ξέρουμε που οδηγεί», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «kavalaNews 102,8» και τον δημοσιογράφο Τάσο Αποστολίδη για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαρτίου. 

"Δεν θα κάναμε χρόνια για τη συγκεκριμένη γέφυρα την Καβάλα, τώρα θα ήταν έτοιμη" δήλωσε ο πρ. υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρζης. 

Η συνεργασία σφραγίστηκε με την υπογραφή του συμφώνου που υπογράφηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Δράμας από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Βασίλη Καρδάση. 

Επίσκεψη στη Θράκη θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη 26 Απριλίου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Στην ατζέντα της επίσκεψης βρίσκεται η δωρεάν διανομή του εξοπλισμού και των κεραιών που θα τοποθετηθούν στον ορεινό όγκο της Θράκης, οι οποίες σήμερα δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη μέσω της DIGEA.