Γιώργος Βαφείδης

Απογοητευμένος με την απόφαση της διοίκησης Μουριάδη να αυξήσει τα δημοτικά τέλη ενώ προεκλογικά μίλαγε για μειώσεις δήλωσε στο KavalaNews.gr και στον Τάσο Αποστολίδη ο πρόεδρος Καφεζυθοπωλών Καβάλας Γιώργος Βαφείδης

Τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Καβάλας ανέλυσε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Σύγχρονου Δήμου Γιώργος Βαφείδης. 

Υπήρξαν πληρότητες, που έφτασαν και στο 100% τόσο σε περιοχές της Καβάλας όσο και στην Θάσο, με τον Αύγουστο να εντοπίζεται η κορύφωση της κίνησης, όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Όσοι σε σχετικούς ελέγχους θα βρεθούν να χρησιμοποιούν πλαστικά καλαμάκια θα κληθούν να πληρώσουν από 1.000 ευρώ», λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών Καβάλας Γιώργος Βαφείδης.

«Όπου πας εσύ θα ‘μαι πάντα εγώ να σου τραγουδώ», λέει ένα σύνθημα του Ολυμπιακού.

Για απατεώνες που αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών κάνει λόγο ο πρόεδρος των καφεζυθοπωλών Καβάλας, Γιώργος Βαφείδης. «Έχει ξεφύγει η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα στην οικονομία» λέει στον KavalaNews 102,8 ο κ. Βαφείδης.

Άλλαξε το κλίμα στην εστίαση μετά την άρση του ωραρίου και της μουσικής, με κυρίαρχο ρόλο να παίζει ο καιρός, με την αγοραστική δύναμη του καταναλωτή όμως να συρρικνώνεται με τα υψηλά ενοίκια και την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους. 

«Θαρρείς ότι θέλουν να δώσουν τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις» λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος των Καφεζυθοπωλών Καβάλα

«Είναι μέτρα που θα επηρεάσουν προς το χειρότερο τον κλάδο μας. Μεγάλο πρόβλημα το ωράριο, που θα αναγκαζόμαστε να κατεβάζουμε ρολά από τις 12 τα μεσάνυχτα. Το μόνο θετικό ότι δεν ακούμπησαν, μέχρι τώρα, το κομμάτι της μουσικής», σχολιάσε μιλώντας στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος Καφεζυθοπωλών Καβάλας, Γιώργος Βαφείδης.  

«Η εστίαση πάλι εργαλειοποιείται και είναι ο σάκος του μποξ λες και φταίει μόνο αυτή για την πανδημία», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος των εστιατόρων του νομού Καβάλας, Μάκης Κωνσταντινίδης. 

Έπειτα από την εκλογική διαδικασία της Τετάρτης 27/10/21 στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας, την Τρίτη 02/11/21 και ώρα 19.00,μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούν κ.

«Εργαλειοποιούν την εστίαση για να πιέσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών νομού Καβάλας Γιώργος Βαφείδης σχολιάζοντας τα νέα μέτρα. 

Τεράστιος ο πονοκέφαλος για το πως θα τηρηθούν τα μέτρα από τα καταστήματα της εστίασης και πως θα γίνεται η διαδικασία του ελέγχου είπε στον kavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του συλλόγου Καφεζυθοπωλών Καβάλας Γιώργος Βαφείδης με αφορμή την εφαρμογή των μέτρων για τους ανεμβολίαστους σε κλειστούς χώρους. 

Το γεγονός σχολιάζει με καυστικό τρόπο ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών Καβάλας Γιώργος Βαφείδης με ανάρτησή του στο Facebook κάνοντας λόγο για θρασύτατη παραβατικότητα την ώρα που στις χώρες τους παρόμοιες συμπεριφορές τυγχάνουν δυσάρεστων συνεπειών από τις εκεί αστυνομικές αρχές.

Χαμόγελα, συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και προβληματισμός. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που επικρατούν στον κλάδο της εστίασης λίγα 24ωρα μετά το άνοιγμα των καταστημάτων.

 

Ανοίγει στις 3 Μαΐου η εστίαση με τους επιχειρηματίες να «τρέμουν» τη μέρα που θα βάλουν το κλειδί στην πόρτα.

Μετά την άρση του lockdown στο λιανεμπόριο επόμενο βήμα αποτελεί το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και της εστίασης. Οι επαγγελματίες είναι προβληματισμένοι, ενώ περιγράφουν την κατάσταση ως τραγική. 

 

Το δεύτερο lockdown και τα περιοριστικά μέτρα που τείνουν να... μονιμοποιηθούν έχουν επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις αλλά και ένα διαφορετικό λειτουργικό πλαίσιο στον κλάδο της εστίασης.