Αγγελική Δεληκάρη

Στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων μίλησε την Τρίτη 30 Απριλίου η Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη.

Mε Ούγγρους βουλευτές, μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ουγγαρίας-Ελλάδας συναντήθηκε η βουλεύτρια Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη.

Στη Βουλή μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε, αλλά και γενικότερα για τα φαινόμενα βίας, η βουλευτής Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη.

Για εξηγήσεις κλήθηκε ο βουλευτής του κόμματος Νίκη, Νίκος Παπαδόπουλος μετά τις δηλώσεις για την επίθεση στην βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, από πολιτεύτρια της Νίκης μέσα σε εκκλησία.

Ένταση επικράτησε στη Βουλή, μετά από τοποθέτηση του βουλευτή της “Νίκης”, Νίκου Παπαδόπουλου, για το χαστούκι που δέχτηκε η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη.

«Είμαι καλά. Είναι ένα ατυχές περιστατικό», δήλωσε στο newsit.gr η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, για την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Κυριακής (21/4).

Επίθεση δέχθηκε στην Καβάλα το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου 2024 η βουλεύτρια Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη, όταν υποψήφια βουλεύτρια Κάβάλας με το κόμμα «Νίκη» την έβρισε και την χαστούκισε.

Την επίθεση σε βάρος της από υποψήφια βουλεύτρια Κάβάλας με το κόμμα «Νίκη», επιβεβαιώνει η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη.

Η βουλευτής Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη, αναφέρει σε ανακοίνωση της πως τα Ειρηνοδικεία Θάσου και Παγγαίου (Ελευθερούπολη) παραμένουν σε λειτουργία ως Περιφερειακές Έδρες Πρωτοδικείου.

Συζήτηση διεξάγεται στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας αγοράς 7 πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου DHC-515, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα παλαιότερα CL-215.

Η βουλευτής Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη, βρέθηκε στη Βιέννη ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας, στη χειμερινή ολομέλεια του οργανισμού για την ασφάλεια και τη συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου.

Με τον υφυπουργό υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους συναντήθηκε η Αγγελική Δεληκάρη, για την οικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και την ενίσχυση του προσωπικού του ΕΚΑΒ της Θάσου.

Τη δομή μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» στην Καβάλα, επισκέφτηκε την Τετάρτη (03/01), η βουλευτής Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη.

Τη σημασία για την Καβάλα, αλλά και συνολικά για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, της εγκατάστασης Βάσης Ετοιμότητας/Επιφυλακής Εναέριων Μέσων (Ελικοπτέρων) τόνισε η Βουλευτής Καβάλας  Αγγελική Δεληκάρη.

Στη Θάσο βρέθηκε το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου, η βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη, για την 111η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τους Οθωμανούς.

Τις εργασίες του 1ου συνεδρίου «Θρησκευτικές Περιηγήσεις», το οποίο διοργανώθηκε το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, παρακολούθησε η βουλευτής Καβάλας, Αγγελική Δεληκάρη. 

Στον Ευριπίδη Ταρασίδη και στο κεντρικό μαγκαζίνο του KavalaNews 102,8 μίλησε η βουλεύτρια Καβάλας της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη.

Συγχαρητήρια δίνει ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο αντιπεριφερειάρχης, Αλέξης Πολίτης και η βουλεύτρια Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών των ΕΛΤΑ του Πρίνου και της Μουσθένης επικοινώνησε με τη Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη.

Ορκίστηκε στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας η πρώτη γυναίκα νεοδημοκράτισσα βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη, η οποία εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές 4η σε σειρά ψήφων προτίμησης, ενώ ήταν η τελευταία επιλογή που μπήκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους που εμπιστεύτηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων και να συμβάλλω στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη.

Η Αγγελική Δεληκάρη εξέδωσε ανακοίνωση μετά την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, αναφέροντας χαρακτηριστικά “ευχαριστώ εκ βάθους ψυχής όλους τους συμπατριώτες μου του Νομού Καβάλας, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν σ’ αυτήν την πρώτη μου κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές και αγωνίστηκαν σθεναρά στο πλευρό μου”.

Η Αγγελική Δεληκάρη έλκει την καταγωγή της από την Χρυσούπολη και τη Θάσο. Από πολύ νωρίς αποτέλεσε επιλογή του κόμματος της ΝΔ να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του νομού Καβάλας.