Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση μαθητών στο Σεμινάριο Βιολιού του διακεκριμένου βιρτουόζου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΜΠΕΤΗ, που φιλοξενήθηκε από το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας το διάστημα 17-22 Φεβρουαρίου.

Περισσότεροι από 20 μαθητές βιολιού όλων των ηλικιών – από την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη, τη Δράμα και φυσικά την Καβάλα – έλαβαν μέρος. Συνολικά, ο Γιάννης Κορμπέτης πρόσφερε 30 ώρες μαθημάτων και δήλωσε πως έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Γενικό ήταν όμως το αίσθημα ικανοποίησης και στα παιδιά που έπαιξαν το πρόγραμμά τους, με αποτέλεσμα να συζητείται ήδη το ενδεχόμενο επανάληψης του σεμιναρίου στο εγγύς μέλλον – ακόμη και σε τακτική βάση.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν, και φυσικά τις οικογένειες των μαθητών οι οποίες στήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή του Δ.Ω.Κ.

Το επόμενο διάστημα έως το Πάσχα θα ακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες και παρουσιάσεις από σημαντικούς καλλιτέχνες. Για όλες αυτές τις εκδηλώσεις θα υπάρξει εγκαίρως λεπτομερής πληροφόρηση μέσω των Μ.Μ.Ε.

Όσοι επιθυμούν να πληροφορούνται και ηλεκτρονικώς τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας, μπορούν να στείλουν σχετικό αίτημα στο email του Δ.Ω.Κ <[email protected]>.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                                     

Χαράλαμπος Τριανταφυλλίδης                                     

 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.

Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος