Με γραπτή της δήλωση, η υποψήφια πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας τής ΝΔ, Μαρία Παραντινού, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου.

 

Η δήλωσή της είναι η εξής:

 

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 τα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Δήμο Καβάλας καλούνται να εκλέξουν τη διοίκηση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας.

 

Καλώ τους Καβαλιώτες να προσέλθουν μαζικά και να ψηφίσουν.

 

Η υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τη διάθεση μου να συνεχίσω να προσφέρω στην παράταξη, στην οποία διαχρονικά έχω καταθέσει το έργο μου.

 

Οραματίζομαι μία τοπική οργάνωση ανοιχτή στους Καβαλιώτες, κοντά στα σύγχρονα και καθημερινά προβλήματα που θα μετρά πρώτα απ’ όλα την άποψη της κομματικής βάσης, αφουγκραζόμενη όμως και τα σοβαρά θέματα της τοπικής κοινωνίας.

 

Ως Καβαλιώτισσα, που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην πόλη της Καβάλας έχω τη δυνατότητα να αφουγκραστώ τους συμπολίτες μου και να βοηθήσω την παράταξή μας.

 

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι εν αναμονή κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αυριανός πρωθυπουργός. Στον αγώνα της παράταξης και του Προέδρου μας δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε όλοι απαραίτητοι, οφείλουμε να δηλώσουμε όλοι παρόντες. Όπως οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι την επόμενη ημέρα των εκλογών.

 

Σας καλώ και πάλι να ψηφίσετε, την Κυριακή 3 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και να επιλέξετε για Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας την Καβαλιώτισσα που θα είναι δίπλα σας και την επόμενη μέρα.

 

Σας ευχαριστώ.

 

Μαρία Παραντινού

Υποψήφια Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο.Καβάλας