ΝΔ

Περιοδεία στην αγορά της Καβάλας έκανε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Συνοδευόταν από τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 

Εκλογή των δημάρχων που προέρχονται από τη ΝΔ σε Νέστο, Παγγαίου και Θάσο από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών προέβλεψε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Καβάλας της ΝΔ, Μπάμπης Δράκος.

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία στο Marine, έναντι πάρκινγκ Τελωνείου, πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα η υποψήφια βουλευτής Καβάλας τής ΝΔ, Ειρήνη Βρανά...

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε  Καβάλας κ. Ειρήνη Βρανά επισκέφθηκε θεσμικά τα γηροκομεία της πόλης της Καβάλας και συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Γερόπουλο Αχιλλέα.

Σε 82 ανέρχονται οι υποψήφιοι βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου. Από αυτούς ο ένας είναι πολιτικός αρχηγός...

Για την υποψηφιότητα της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Καβάλας στις εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια βουλευτής Ειρήνη Βρανά.

Για την υποψηφιότητα της στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στο νομό Καβάλας μίλησε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια με τη ΝΔ και δικηγόρος στο επάγγελμα Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Καταδίκη στο Εφετείο. Αναγνώρισε ότι 15 εργαζόμενες στα κομματικά γραφεία δούλευαν με «μαύρα» επί 7 συναπτά έτη - Αμοιβή 250 ευρώ για καθημερινή 9ωρη εργασία.

Δήλωσε θετικός στη συνεργασία, αρνητικός ωστόσο στην προοπτική της δημοσκόπησης για να διερευνηθεί η δημοτικότητα των προσώπων.

Το ενδεχόμενο της συνεργασίας εξετάζουν οι προερχόμενοι από τη ΝΔ υποψήφιοι δήμαρχοι Ντίνος Κλειτσιώτης, Αναστασία Ιωσηφίδου και Μπάμπης Χρυσανίδης.

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

Συνέχεια στην αντιπαράθεση των τελευταίων 48 ωρών μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το ασυμβίβαστο των βουλευτών, δίνει με ανακοίνωσή της η νομαρχική επιτροπή Καβάλας του κυβερνώντος κόμματος.

Το σκάνδαλο του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση ο οποίος το 2011 μέσω εταιρίας που ίδρυσε αγόρασε από την Τράπεζα Πειραιώς, για 4 εκατομμύρια ευρώ

Ιδιαίτερη κομματική συνάντηση χαρακτήρισε την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα ο πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Μπάμπης Δράκος

Στο περιθώριο της ΔΕΘ, Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της ΝΔ είχαν συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο που παράλληλα ανέλαβε και γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη

Σκληρή ανακοίνωση σε βάρος των αρμόδιων υπουργών εξέδωσε η βουλευτής Καβάλας τού ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, με αφορμή απάντηση που έδωσαν σε ερώτησή της στη Βουλή για τις ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες του Παγγαίου

Εκλογές νωρίτερα ακόμα και από τον Σεπτέμβριο προέβλεψε σε συνέντευξή του Ράδιο Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουνίου ο επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής Νίκος Καραχάλιος.

Ίσως κάποτε να γίνει και κόμμα λαϊκό, μαζικό και με πρόγραμμα, όπως η Ν.Δ., η παράταξη, στις εσωκομματικές αρχαιρεσίες της οποίας, στη Καβάλα, συμμετείχαν 2.500 μέλη, μόνο τα  τακτοποιημένα οικονομικά (από 18 ετών και άνω και  κλειστός  εκλογικός κατάλογος) και για την εκλογή μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών το 2015, ψήφισαν 404.000 μέλη σε όλη  την χώρα. 

Την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ κατάφερε το στέλεχος του κόμματος Ιορδάνης Παπαντίδης (φωτογραφία) από την Καβάλα. Το γεγονός σχολιάζεται με ενθουσιασμό από μέλη της ΝΔ στην περιοχή μιας και η εκλογή στελεχών από την περιφέρεια.

Με μία λιτή ανακοίνωση απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στο δελτίο Τύπου της Τοπικής ΝΔ σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα την περασμένη Πέμπτη. Παραπέμπει στην ετυμηγορία του λαού όπως λέει στις εκλογές όποτε γίνουν. 

Αιχμές κατά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, για διαπλοκή με μεγάλες εταιρείες, άφησε ο βουλευτής

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή καταψήφισε τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ως εκ τούτου και της Καβάλας, εξαπέλυσε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης. 

«Δυστυχώς ακόμη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ και από την τοπική εκπροσώπησή του επενδύει στην καταστροφολογία ως σανίδα πολιτικής του σωτηρί

«Η κυβέρνηση και η επιστημονική κοινότητα έκαναν αυτό που έπρεπε ώστε να ενημερώσει τους πολίτες για το εμβόλιο.

Για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων στα κομματικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον KavalaNews 102,8 ο νυν πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Μπάμπης Δράκος. 

Σελίδες