Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη στην Καβάλα, εξέδωσε ανακοίνωση, που μεταξύ άλλων αναφέρει “Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που ξεπούλησε αρχές και αξίες για μία υπουργική καρέκλα, εξαργυρώνοντας την πολύμηνη παρουσία του στις τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες έκανε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρό του. Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που αναδείχθηκε και ευεργετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης.”

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Καλωσορίζουμε στην Καβάλα τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη.

 

Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που ξεπούλησε αρχές και αξίες για μία υπουργική καρέκλα, εξαργυρώνοντας την πολύμηνη παρουσία του στις τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες έκανε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρό του.

 

Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που αναδείχθηκε και ευεργετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης.

 

Καλωσορίζουμε τον Υπουργό της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη που θα οδηγήσει με την πρόσφατη νομοθετική του πρωτοβουλία χιλιάδες Έλληνες πολίτες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για την τέλεση πλημμεληματικών αδικημάτων.

 

Καλωσορίζουμε τον «κεντρώο» και «μετριοπαθή» πολιτικό που σε πολλά βίντεο στο διαδίκτυο καταφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα μας κουνάει το «δάχτυλο» και κάνει λόγο για «μπάζα».

 

Καλωσορίζουμε το στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη που ανέλαβε «εργολαβικά», ως καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κατά την σχετική συζήτηση στη Βουλή, την υποστήριξη και την «αθώωση» του Κώστα Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών. 

 

Και μιας και επισκέπτεται την Καβάλα, ας του θυμίσουμε το ρητό που κοσμούσε το γραφείο του ιστορικού Δημάρχου της Καβάλας Λευτέρη Αθανασιάδη: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο».”