Από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου, το τμήμα Χημείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε., σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης της Γαλλίας, υποδέχτηκε στην Καβάλα τρεις καθηγητές από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης του 2ου Διεθνούς Σχολείου «Towards a Green and Sustainable World».

 

 

Σχετική ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει τα εξής:

“Την εβδομάδα που μας πέρασε, 12-16/2/2024, το Τμήμα Χημείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, υποδέχτηκε στην Καβάλα τρεις καθηγητές από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης του 2ου Διεθνούς Σχολείου «Towards a Green and Sustainable World».

 

Οι 21 φοιτητές του Τμήματος Χημείας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις δια ζώσης διαλέξεις και να συμμετάσχουν στις ομάδες εργασίας, ως μέρος του 2ου  Διεθνούς Σχολείου «Towards a Green and Sustainable World», ενώ η τρίτη φάση θα υλοποιηθεί με τεχνικές εξ ’αποστάσεως εκπαίδευσης. 

 

Το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 29/2/2024 και οι επιτυχόντες φοιτητές θα λάβουν πιστοποίηση 3 ECTS.

 

Το Διεθνές Σχολείο συνδιοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, ενώ αποτελεί μια από τις κομβικές δράσεις συνεργασίας του Τμήματος Χημείας με το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι η καθηγήτρια κ. Ελένη Αποστολίδου.”