Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ηµερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηµατίες και όχι µόνο, διοργανώνει η Οµοσπονδία Επαγγελµατιών,Βιοτεχνών και Εµπόρων Ν.Καβάλας.

 

Η ηµερίδα έχει θέµα «Κόκκινα ∆άνεια: τρόποι προστασίας και εναλλακτικές λύσεις» και θα πραγµατοποιηθεί την ∆ευτέρα 11 Ιανουαρίου 2015 στις 17:30µµ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιµελητηρίου.

 

Τα θέµατα για τα οποία θα γίνει ενηµέρωση είναι:

1.Ρυθµίσεις Τραπεζικών ∆ανείων και Οφειλών

2. Αναδιάρθρωση ∆ανείων µε σκοπό τη µείωση του τραπεζικού κόστους δανεισµού

3. «Κόκκινα» ∆άνεια

4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες

5. Απεγκλωβισµός από τις Τράπεζες µε βιώσιµες λύσεις και επιτόκια

6. Νόµος Κατσέλη – Νόµος ∆ένδια

7. Χρηµατοδότηση & αυτοχρηµατοδότηση επιχειρήσεων.

 

Η ενηµέρωση βασίζεται και περιλαµβάνει και όλα τα νέα µέτρα του νέου νοµοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασµούς. Μετά το πέρας της ηµερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

 

Οµιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Βουγατσιώτης Παντελής, ∆ιευθύνων σύµβουλος της εταιρίας και τραπεζικός διαµεσολαβητής διαπιστευµένος από την Τράπεζα της Ελλάδος και Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονοµικός ∆ιευθυντής της εταιρείας τραπεζικών διαµεσολαβητών, διαπιστευµένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

 

Σηµειώνεται πως θα παρέχεται συµβουλευτική υποστήριξη στο χώρο του Επιµελητηρίου, χωρίς πρόσθετο κόστος. Για δηλώσεις συµµετοχής οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να συµπληρώνουν την σχετική φόρµα στον παρακάτω σύνδεσµο www.kcci.gr και www.oevek.gr.