Επιμελητήριο

«100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε»

Παράταση στα προγράμματα Χρηματοδότησης νέων και νεοσύστατων επιχειρήσεων ζητά το επιμελητήριο Καβάλας

Συνάντηση εργασίας με την Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας σχετικά με το νομοσχέδιο για την «Αξιοποίηση του Αιγιαλού από τις Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος»

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει, ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ για το α εξάμηνο του 2024, θα συμμετέχει στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν:

Το Επιμελητήριο Καβάλας θα συμμετέχει φέτος στην διεθνή έκθεση Τουρισμού TTR Bucharest, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, Ρουμανία, 15-18 Φεβρουαρίου 2024.

Ημερίδα με θέμα «Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο λιανεμπόριο» διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας την Τετάρτη 17/01/2024 από τις 17:00 έως 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Στις 7:30 το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης εγκαινιάζεται η φετινή έκθεση του επιμελητηρίου Καβάλας KavalaExpo.

Με τροπολογία που κατατέθηκε από την κυβέρνηση στη Βουλή δίνεται μία ακόμα ετήσια αναβολή (η 3η κατά σειρά) στις εκλογές των Επιμελητηρίων.

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Καβάλας.

Συνεργάτη για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Enterprise Europe Network-Hellas” αναζητά το επιμελητήριο Καβάλας.

Διάλεξη διοργανώνει το Κέντρο Υγείας Καβάλας, σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας και τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας.

Τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, στην οποία μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, όλοι εκείνοι που είτε έχασαν τις παλαιές ρυθμίσεις χρεών των 72 έως 120 δόσεις μέσα στην περίοδο της κρίσης, είτε να δημιούργησαν μέσα στην ίδια περίοδο νέες οφειλές, αλλά ωστόσο ήταν συνεπείς στις παλαιές τους υποχρεώσεις...

Το Επιμελητήριο Καβάλας, σε συνεργασία με τον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου ATHENA IOOC διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο ποιότητας και οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδου με θέμα: «Διεθνείς Διαγωνισμοί Ελαιολάδου: Ο δρόμος προς την διάκριση».

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει τα μέλη του ότι, μετά από τις αλλεπάλληλες οχλήσεις των Επιμελητηρίων της χώρας, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Εργασίας κ. Χατζηδάκη σχετικά με την απογραφική διαδικασία και την ψηφιακή κάρτα των εργαζομένων.

Αναγκαιότητα αύξησης της κρατικής επιδότησης ρεύματος, μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, για τις επιχειρήσεις παραγωγής ελαιολάδου εντός της ελαιοκομικής περιόδου

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου η εμπορική έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας KavalaExpo 2022.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 20:30 τα εγκαίνια της 28ης Διεθνούς Έκθεσης «KAVALAEXPO2022» στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης Απόστολος Μαρδύρης.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 335 επιχειρήσεων το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Έναρξη Νέου Αναπτυξιακού Νόμου-Καθεστώς Ενίσχυσης «Μεταποίηση - Εφοδιαστική Αλυσίδα»

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, ανακοίνωσαν, την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Στόχος της εκδήλωσης, μέσω της συνέργειας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», της ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ και του Επιμελητηρίου Καβάλας, είναι η ενίσχυση της δυναμικής του ήδη έντονου έργου που αναλαμβάνουν οι εθελοντές κατά την αντιπυρική περίοδο.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο ο οποίος υποβαθμίζει Καβάλα και Δράμα και ενισχύει τις επενδύσεις στη Θράκη. Σε ανοιχτή επιστολή του το μέλος του επιμελητηρίου Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης ζητά από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα να πάρει θέση για την αδικία, όπως λέει,  που γίνεται στους δυο νομούς. 

Το Επιμελητήριο Καβάλας, σας ενημερώνει για το πρόγραμμα «Ideas Powered for Business SME Fund».

Κοινή επιστολή του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας προς την ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΘ. Ζητούν το δρομολόγιο που είναι προγραμματισμένο για τις 14:00 το μεσημέρι από την Καβάλα προς τον Πρίνο να μετατεθεί μια ώρα αργότερα και να εκτελείται στις 15:00

Το Επιμελητήριο Καβάλας, σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της με α.π. 5753/18-11-2020 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - ΑΔΑ: Ψ9ΟΗ7ΛΒ-ΧΡΕ) «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»

Το Επιμελητήριο Καβάλας, σας ενημερώνει ότι, σχετικά με το θέμα του συμψηφισμού της επιδότησης του κόστους εργασίας 4% & 12%, δημοσιεύτηκε ένα νέο ΦΕΚ 4442/27.09.2021, σε τροποποίηση της ΚΥΑ υπ

Το Επιμελητήριο Καβάλας, αν και το πρωί της Δευτέρας (23/8), έκανε γνωστό ότι θα συμμετέχει στην έκθεση «Ξάνθη 2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, παράλληλα με τις Γιορτές της Παλιάς Πόλης από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου 2021 τελικά με μία λιτή ανακοίνωση αναφέρει ότι η έκθεση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, EnterpriseEurope Network, σας ενημερώνει για τις επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ΜΒΜ Έκθεσης Τουρισμού στην Πράγα, 30/09/2021-01/10/2021. 

Σελίδες