Ακόμη μία υποψήφια ανακοίνωσε η παράταξη "ο Τόπος της Ζωής Μας" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλο.

 

Ανακοίνωση:

 

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τη Χειμώνα Μελίνα (Συμέλα), Φυσιοθεραπεύτρια και πρώην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων.

 

Η Μελίνα (Συμέλα) Χειμώνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Κρηνίδες. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Καβάλας και έπειτα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Φυσιοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη με τον Χρόνη Αθανάσιο και έχει έναν γιό.

 

Από το 2003 εργάστηκε ως φυσιοθεραπεύτρια σε ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας και παρέμεινε σε αυτή την θέση έως το 2015, ενώ παράλληλα εργάστηκε και σε άλλα προγράμματα κοινωνικής φροντίδας που υπάγονται στον Δήμο, όπως το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Από το 2017 έως σήμερα εργάζεται ως Προϊσταμένη του Τμήματος Θεραπευτών στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΛΥΔΙΑ στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

 

Στο πλαίσιο της εθελοντικής της προσφοράς, υπήρξε ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Φιλοζωικού Σωματείου και του Φεστιβάλ Φιλίππων.

 

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 έθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων, με τον συνδυασμό του Κωστή Σιμιτσή “Ανοιχτή Πόλη”, όπου εκλέχτηκε και διετέλεσε Πρόεδρος την χρονική περίοδο 2012 – 2014.

 

Για τη συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές μέσα από την παράταξή μας, η Μελίνα Χειμώνα δηλώνει τα εξής:

 

«Η επιθυμία μου να βοηθήσω τον τόπο μου με κάθε τρόπο, με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία,  με οδήγησε στο πλευρό του Μάκη Παπαδόπουλου, που δίνει αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ανάπτυξη της Καβάλας».

 

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά την Μελίνα (Συμέλα) Χειμώνα για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή της να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

 

 

Μάκης Παπαδόπουλος

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ