Νέο υποψήφιο με την παράταξη "Ο Τόπος της Ζωής μας" ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος

 

Ανακοίνωση:

 

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Παναγιώτη Χατζηχρήστο από τις Κρηνίδες.

 

Ο Παναγιώτης Χατζηχρήστος γεννήθηκε στις Κρηνίδες το 1978. Εργάζεται ως μόνιμος διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και δραστηριοποιείται παράλληλα οικογενειακά στον αγροτικό τομέα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Τεναγών Φιλίππων. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος πτυχίου Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας.

 

Έχει ενεργή πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα, καθώς το 2014 διετέλεσε μέλος στην Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και παράλληλα ασκούσε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα στον Αγροτικό Σύλλογο του Δήμου Καβάλας. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 συμμετείχε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

 

Συμμετέχει στα κοινά του τόπου μας ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου  Γυμνασίου Καβάλας. Από το 2005 είναι παντρεμένος με την Άννα Κάππα και έχει δύο παιδιά.

 

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Παναγιώτη Χατζηχρήστο για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

 

 

Μάκης Παπαδόπουλος

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ