Σε όλους τους δημότες της Θάσου απευθύνει κάλεσμα η Λαϊκή Συσπείρωση με αφορμή τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. 

Συγκεκριμένα, σε δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, τους άνεργους και συνταξιούχους, τους επαγγελματίες, τους μελισσοκόμους και ελαιοκαλλιεργητές, όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και ψαράδες, τη νεολαία του νησιού μας και σας καλούμε να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την ισχυροποίηση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Θάσου, ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ.

 

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει κάθε Θάσιος είναι το εξής: θέλει άλλη μια δημοτική αρχή που η προτεραιότητά της είναι να στηρίζει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα των ακτοπλόων, των μαρμαράδων, των μεγάλων ξενοδόχων, ή μια δημοτική αρχή που να παλεύει μαζί με το λαό για τις πραγματικές ανάγκες του λαού;

 

Όλα τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει πείρα που πρέπει να αξιοποιηθεί. Καμία δημοτική αρχή δεν είχε στην προτεραιότητά της τη δημιουργία νέων σχολικών μονάδων, βρεφονηπιακών σταθμών, παιδικών χαρών.

 

Την διεκδίκηση και υλοποίηση αντιπλημμυρικών και αντιπυρικών έργων για το νησί μας. Την υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων βιολογικού καθαρισμού με σύγχρονες επιστημονικές μέθοδες στο κατάλληλο σημείο και με συμφωνία των τοπικών κοινοτήτων.

 

Για την προστασία του νερού και την υδροδότηση του νησιού.

 

Για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες του νησιού, για μέτρα ανάπλασης σε χωριά και γειτονιές με κριτήριο τις ανάγκες συνολικά του λαού και όχι μόνο ορισμένων επιχειρηματιών. Για τη βελτίωση του οδικού δικτύου στο νησί.

 

 

Όλα αυτά όμως αποτελούν βασικές ανάγκες του λαού του νησιού.

 

Για αυτό και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αυτά και άλλα ζητήματα τα ανέδειξαν και διεκδίκησαν με τις παρεμβάσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ήταν στην πράξη τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή του λαού μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ήρθε η ώρα ο λαός της Θάσου να εμπιστευτεί τη Δημοτική Αρχή στη Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Χρυσάφη.

 

Για μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί για το λαό, δεν θα κάθεται παρατηρητής των εξελίξεων την ίδια ώρα που μαραζώνει το νησί μας από διάφορες υπηρεσίες αλλά και δομές και προσωπικό στο χώρο της υγείας.

 

Που δε θα λέει ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις για βασικές ανάγκες του λαού την ίδια ώρα που το κράτος παρακρατεί εκατομμύρια ευρώ που δεν αποδίδει στους Δήμους.

 

Δεν θα τα θεωρεί όλα αυτά περασμένα ξεχασμένα και θα χαρατσώνει άλλη μια φορά το λαό χωρίς να αγγίζει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους (σημ.: ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσουν στο ερώτημα πόσα χρήματα έχει εισπράξει ο Δήμος από την λατομική δραστηριότητα στο νησί).

 

Παράλληλα, να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση και στην Περιφέρεια ΑΜΘ για ακόμα περισσότερους περιφερειακούς συμβούλους αγωνιστές και όχι τροχονόμους επιχειρηματικών συμφερόντων.

 

Για το λαό της Θάσου, με το λαό της Θάσου!

 

Είναι και στο δικό σου χέρι!

 

Ενίσχυσε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Χρυσάφη.