Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, τίμησε τους αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, οι οποίοι διακρίθηκαν στη Γιορτή Αθλητισμού του 2022. Επιπλέον, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας απένειμε ένα ξεχωριστό βραβείο στον προπονητή Χάρη Παλτόγλου, αναγνωρίζοντας την επιτυχία του ως προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο Ταεκβοντό.

 

Σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, υπό την αιγίδα της Διευθύντριας κα. Γαϊτανίδου Αθανασίας, και ο υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Σχολικού Αθλητισμού κ. Λογοθέτης Κωνσταντίνος, τίμησαν τους αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, οι οποίοι διακρίθηκαν το 2022 στην εκδήλωση "ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2022".

 

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι εξής αθλητές:

 

Άγγελος Μιχαήλ Βαρδαβούλιας, Σάββας Κωνσταντινίδης, Σόφια Λαζάρου, Μιλτιάδης Λάιος, Κυριάκος Μελισσόπουλος,  Βασιλική Βαρβάρα Παλτόγλου.

 

Επιπλέον, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας απένειμε ένα ξεχωριστό βραβείο στον προπονητή Χάρη Παλτόγλου, αναγνωρίζοντας την επιτυχία του ως προπονητή της Εθνικής Ελλάδος στο Ταεκβοντό.

 

Επίσης, στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας, κ. Αλέξανδρος Πολίτης, οι γονείς των αθλητών καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας. Η παρουσία τους συνέβαλε στην ανάδειξη της σπουδαιότητας των επιτευγμάτων των αθλητών μας και αποτέλεσε αναγνώριση της προσπάθειας και της αφοσίωσής τους.”