Πολλές εκδηλώσεις και δράσεις έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (05/05) στην πόλη της Καβάλας στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”.

 

Χιλιάδες κόσμος (Καβαλιώτες αλλά και επισκέπτες) βρέθηκε στους δρόμους της Καβάλας και έζησε την ιδιαίτερη αυτή μέρα για την πόλη.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Όμορφες εικόνες, υπέροχες μελωδίες, μοναδικές γεύσεις και εντυπωσιακές αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες άφησε πίσω της η Λευκή Νύχτα που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καβάλας, η Αντιπεριφέρεια Καβάλας, η Δημωφέλεια, ο Εμπορικός Σύλλογος και το Επιμελητήριο Καβάλας!

 

Χιλιάδες κάτοικοι της Καβάλας και επισκέπτες από τους όμορους Δήμους και τις γειτονικές Περιφερειακές Ενότητες, κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες των Ωδείων, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και των μουσικών σχολείων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας, να πάρουν μέρος σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, να απολαύσουν πλούσια εδέσματα και πρωτότυπα κοκτέιλ των καταστημάτων εστίασης και να επωφεληθούν από τις δελεαστικές τιμές των εμπορικών επιχειρήσεων της Καβάλας! 

 

Στις οδούς Ομονοίας, Αβέρωφ, Δοϊράνης, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά, Κωστή Παλαμά, Ίωνος Δραγούμη, στις πλατείες Ελευθερίας, Κανάρη και Κονσουλίδη, στον Δημοτικό Κήπο, στη χερσαία ζώνη του λιμανιού και στο παραλιακό μέτωπο της Καβάλας, δημιουργήθηκε από νωρίς το απόγευμα το αδιαχώρητο, καθώς μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο μεγάλο πάρτι που έστησαν οι ομάδες σύγχρονου χορού και οι ποντιακοί σύλλογοι του Δήμου Καβάλας!

 

Η 8η Λευκή Νύχτα των φορέων του Δήμου Καβάλας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Ραντεβού τον Μάιο του 2024!!!”

 

 

Φωτογραφίες Δήμου Καβάλας από τη “Λευκή Νύχτα”.