Μόνιμος κάτοικος Θάσου ο Γιάννης Πλαφαδέλης υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο νομό Καβάλας, μίλησε για την υποψηφιότητά του στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

 

Όπως λέει ο κ. Πλαφαδέλης τελευταίος βουλευτής που εκλέχθηκε από το νησί ήταν ο Κώστας Τσίμας και τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τιμώντας τη μνήμη του.

 

Ερωτηθείς για το ποιο είναι το βασικό θέμα που τίθεται στη δημόσια συζήτηση στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο κ. Πλαφαδέλης τόνισε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι.

 

«Έχοντας κλείσει 35 χρόνια στην εκπαίδευση ένα ζήτημα που πραγματικά με απασχολεί πάρα πολύ είναι οι νέοι άνθρωποι. Λόγω επαγγέλματος ως εκπαιδευτικός μέσης εκπαίδευσης στον ιδιωτικό τομέα, ζω τις αγωνίες των παιδιών. Είμαστε σε μια περίοδο που τα παιδιά δίνουν τις εξετάσεις τους, δίνουν τον δικό τους αγώνα για τους στόχους και τα όνειρά τους. Είναι πολύ μεγάλο βάρος που σηκώνουν τα ίδια τα παιδιά. Υπάρχει μεγάλη αγωνία για το τι θα κάνουν στο μέλλον», επισημαίνει.

 

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιάννη Πλαφαδέλη