Την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ κατάφερε το στέλεχος του κόμματος Ιορδάνης Παπαντίδης (φωτογραφία) από την Καβάλα.

 

Το γεγονός σχολιάζεται με ενθουσιασμό από μέλη της ΝΔ στην περιοχή μιας και η εκλογή στελεχών από την περιφέρεια, χωρίς «μαζικές ψήφους» από την Αθήνα, είναι κάτι δύσκολο, με δεδομένο τον τρόπο που λειτουργεί το συγκεκριμένο όργανο.

 

Σημειώνεται ότι στην Π.Ε. της ΝΔ (πέραν των βουλευτών που μετέχουν αυτοδικαίως) έχουν εκλεγεί για μία θητεία η Βάσω Παπουτσή Μήττα και για άλλη μια θητεία ο Φώτης Πασχαλίδης από τη Χρυσούπολη, αμφότεροι επί ημερών του Μπάμπη Δράκου στη ΝΟΔΕ.

 

Τα συγχαρητήρια

 

«Συγχαρητήρια φίλε μου! Έμεινε κάτι άλλο;» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας της ΝΔ (πρώην ΝΟΔΕ) Μπάμπης Δράκος για να ακολουθήσουν συγχαρητήρια από άλλα μέλη του κόμματος.

 

Μανώλης Φραντζεσκάκης: Συγχαρητήρια φίλε και συμμαχητή Ιορδάνη για την εκλογή σου στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ!

 

Θόδωρος Μαρκόπουλος: Συγχαρητήρια Ιορδάνη. Η εκλογή σου μία δικαίωση για την ιστορία σου, την προσφορά σου και την συνέπειά σου μέσα στην προσωπική σου διαδρομή στο κόμμα. Ταυτόχρονα και μία ικανοποίηση για όλους τους φίλους σου!

 

Μπάμπης Δράκος: Έτσι ακριβώς Θόδωρε, η χαρά είναι για όλους μας και φυσικά για όλους τους Καβαλιώτες. Η προσφορά του Ιορδάνη τα τελευταία 30 χρόνια ανεκτίμητη αξία!

 

Λάζαρος Τσαταλμπασίδης: Ιορδάνη συγχαρητήρια... είναι μια αναγνώριση για την προσφορά σου στο κόμμα

 

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Συγχαρητήρια φίλε μου Ιορδάνη. Επιβραβεύτηκε η προσφορά σου στην παράταξη μας.

 

Χριστόδουλος Τοψίδης: Συγχαρητήρια Ιορδάνη! Έδειξες για άλλη μια φορά ποσό καλός αγωνιστής είσαι! Και πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου. Εύχομαι τα καλύτερα! Βέβαια έβαλε και ο κ. Μπαμπης το χεράκι του είστε αχτύπητο δίδυμο! Καλή δύναμη!

 

 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επικυρώθηκε από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 14ου Συνεδρίου του κόμματος το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου. Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 31 εκλογικά τμήματα.

 

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Πειραιώς 62, Μοσχάτο), την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 17:00.