Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων σας καλούν στην 13η «Γιορτή Καλαμποκιού» που διοργανώνουν στην αυλή του Δ.Σ. Αντιφιλίππων, υπό την αιγίδα του Δήμου Παγγαίου.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αυλή του Δ. Σ.  Αντιφιλίππων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων.

Θα συμμετέχει επίσης χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ελληνισμός» από Βουδαπέστη Ουγγαρίας και του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Kud Desinec» από Κροατία.

 

Μετά το πέρας των χορευτικών θα ακολουθήσει «Λαϊκό γλέντι», μέχρι πρωίας υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας «Εμπειροτέχνες».

 

Στον χώρο της εκδήλωσης θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ ψητό καλαμπόκι, βραστό καλαμπόκι, «μπομπότα», «χαβίτσι» και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων από καλαμποκίσιο αλεύρι..

 

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν ωμά καλαμπόκια, καλαμποκίσιο αλεύρι συνοδευμένο από συνταγή «μπομπότας» και «χωριάτικα» σουβλάκια, σε συμβολικές τιμές, ενισχύοντας έτσι οικονομικά το σύλλογο μας.

 

Η μεγάλη επιτυχία των 12 προηγούμενων διοργανώσεων ανέβασε ψηλά τον πήχη για τους διοργανωτές που εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζονται πυρετωδώς. Όταν υπάρχει όμως το μεράκι και η όρεξη για δουλειά από τη μια και η επιθυμία πολλών από την άλλη, να θυμηθούν ή να γνωρίσουν «παλιές» γεύσεις, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

 

Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος

ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

 

Πληροφορίες:

Πολιτιστικός & Μορφωτικός ΣυΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

Τοπικη κοινοτητα ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠων δημοτικησ ενοτητασ ελευθερουπολησ δημου ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Τ.Κ. 64100 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

τηλ: 25920-43320

Κινητό: 6973986094