Η θεατρική ομάδα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης παρουσιάζει στην Κομοτηνή το έργο του Edward Albee, σε διασκευή του Κώστα Μαυρίδη, «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;».

Θα δοθούν 4 παραστάσεις, από την Παρασκευή 27 έως και την Δευτέρα 30 Μαρτίου, στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης (Φιλίππου 31, Κομοτηνή, δίπλα στο 3ο Λύκειο) με ώρα έναρξης στις 21:00.

 

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης

 

 

Ο κόσμος του Edward Albee είναι ανελέητα ρεαλιστικός. Κι αν επιτρέπει στους ανικανοποίητους ήρωές του να καταφύγουν για λίγο σε ψευδαισθήσεις, τους αναγκάζει τελικά να δεχτούν την αλήθεια που τους περιβάλλει και την οδύνη που περιέχουν.

Μέσα σε μια νύχτα γεμάτη αλκοόλ και αποκαλύψεις, τα δύο ζευγάρια του έργου θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα όριά τους, αλλά και τη θέλησή τους να επιβιώσουν. Λίγο πιο τσακισμένοι και τρομαγμένοι ίσως, αλλά σίγουρα πιο αληθινοί και σοφότεροι.

Σαν ένα μάθημα ζωής που θέλει να συνετίσει. Άλλοτε με το γέλιο και το σαρκασμό κι άλλοτε με την κραυγή και το κλάμα. Λίγο σκληρό κάποτε, αλλά πάντα αληθινό. Όπως η ίδια η ζωή. Κι ότι φοβόμαστε ή αποφεύγουμε. Ένα έργο μοντέρνο όσο και κλασσικό, που μας προκαλεί να αισθανθούμε, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Κώστας Μαυρίδης

 

 

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Χρυσούλα Κυρατζόγλου

Κώστας Μαυρίδης

Κεβόρκ Μελκονιάν

Μαρία Αμπατζή

 

Συντελεστές:

Μετάφραση / Προσαρμογή / Σκηνοθεσία: Κώστας Μαυρίδης

Υποβολέας: Πέρσα Μαμούκαρη

Σκηνικά: Σμαράγδα Λεοντή

Δημιουργία trailer: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς

Φωτισμός / Ήχος: Κυριάκος Οικονομίδης, Ιωάννα Κάζη

Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Μαυρίδης

Φωτογραφίες Προγράμματος: Όλια Μουρουζίδου

Κατασκευή σκηνικών: Κώστας Κανακίδης, Αφεντούλης Οικονομίδης, θεατρική ομάδα

Ευχαριστούμε τα " Έπιπλα Κατσικάκη" για την προσφορά των επίπλων και του εξοπλισμού των σκηνικών.

 

Τιμή εισόδου:

7€ γενικό

5€ φοιτητικό