Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου, στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και χειροτεχνημάτων "ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΙΙ" του Γιάννη Κανίογλου.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024 τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής και Χειροτεχνημάτων "ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΙΙ" του Γιάννη Κανίογλου.

 

Ο γνωστός ζωγράφος παρουσίασε στο κοινό έργα χειροτεχνίας και ζωγραφικής που αφορούν την τελευταία εικοσαετία, καθώς και τις δημιουργίες του από την περίοδο του κορονοϊού. 

 

Για τη ζωή και την παρουσία του Γιάννη Κανίογλου στα καλλιτεχνικά πράγματα της περιοχής μας, μίλησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς και η δημοσιογράφος, Σίσσυ Ακοκκαλίδου.

 

Στα εγκαίνια της εν λόγω έκθεσης παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Π.Ε. Καβάλας.”