Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν από καρδιάς την Δήμαρχο κα Δήμητρα Τσανάκα και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, την Πρόεδρο κα Αναστασία Ιωσηφίδου και το ΔΣ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, τον Πρόεδρο κο Μάρκο Δέμπα και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καβάλας, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στο «4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ» για τη σημαντική απόφαση των, να είναι το Σωματείο μας ο υποστηριζόμενος Φορέας Κοινωνικής Φροντίδας επ’ ευκαιρία  του «Μικρού και Μεγάλου Τελικού του 4ου Εργασιακού πρωταθλήματος Μπάσκετ» που διεξήχθη στις 29/05/2019.

 

Η εξαιρετικά αξιόλογη αυτή ενέργεια τους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σωματείο μας και επίσημη αναγνώριση για μια ακόμη φορά του εθελοντικού και κοινωνικού έργου του για την προσφορά του προς τα παιδιά και τους νέους ενήλικες που στερούνται υποστηρικτικού περιβάλλοντος. Με αυτές τις πρωτοβουλίες ενισχύεται η δυνατότητα συνέχισης του Προγράμματος μας «Υποστηριζόμενη Διαβίωση για Νέες/Νέους Ενήλικες» δηλ. για αυτούς που απομακρύνονται από τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού ΠΑΜΘ και είναι επιτακτική ανάγκη η ομαλή ένταξη τους στον Κοινωνικό Ιστό.

 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, το Σωματείο μας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσφοράς και ευαισθησίας προσπαθεί στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής αυτών των παιδιών/νέων ενηλίκων χωρίς κανένα ουσιαστικό στήριγμα, να τα συνδράμει ψυχικά και υλικά με όλες του τις δυνάμεις.

 

Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των Δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και απομακρύνονται από τα Π. Π. Π. της ΠΑΜΘ (πρώην Παιδοπόλεις).

 

Η κάθε προσφορά είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και αξιοποιείται με υπευθυνότητα και σεβασμό.

 

Ιδιαίτερα σήμερα που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη Χώρα μας είναι πολύ δύσκολες με διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την προσπάθεια μας. Μαζί μπορούμε να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά συνανθρώπους μας, μέλη της κοινωνίας μας.

                                                           

 Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας.

                   Ο Πρόεδρος                                         Η Γενική Γραμματέας

 

          Γεώργιος Περιφεράκης                                    Μελίνα Παπακωνσταντίνου

                     6947153898                                                6936168954