Το λιμεναρχείο Καβάλας, τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων καθώς και το προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί επισκέφθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής της καμπάνιας, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Δημιουργίας», Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

Με διαδοχικές επαφές συνεχίσθηκε η προεκλογική  δραστηριότητα της υποψήφιας δημάρχου Καβάλας Αναστασίας Ιωσηφίδου.

 

 Το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον λιμενάρχη κ. Αθανάσιο Βρύζα, με τον οποίο είχε την δυνατότητα να συζητήσουν θέματα αρμοδιότητας του, καθώς και να του δηλώσει ότι για την παράταξη της η θάλασσα αποτελεί   μεγάλο αναπτυξιακό όπλο του Δήμου μας και πως προσβλέπει στην συνεργασία με τις λιμενικές αρχές και ιδιαίτερα στον τομέα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος της περιοχής μας.

 

Αμέσως μετά, συνοδεία υποψηφίων της, επισκέφθηκε τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων όπου συναντήθηκε με μέλη του διοικητικού συλλόγου, στους οποίους ανέλυσε το κοινωνικό πρόγραμμα της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, μέρος του οποίου αποτελεί εκτός των άλλων, η δημιουργία του Κοινωνικού Πολυκέντρου Καβάλας και επανέλαβε όπως έκανε και στην συνάντηση της με το διοικητικό συμβούλιο των τριτέκνων, την σταθερή δέσμευση της για την προστασία του θεμελιώδους για την κοινωνία μας θεσμού της οικογένειας.

 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συναντήθηκε και με το προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί με επικεφαλής τον πρόεδρο του Χρήστο Ιωαννίδη, όπου είχε  την ευκαιρία να αναλύσει το πρόγραμμα του συνδυασμού που αφορά το κυκλοφοριακό ζήτημα, καθώς και να ακούσει τις απόψεις και τις θέσεις του σωματείου για  το μείζον αυτό πρόβλημα του δήμου μας.