WWF

Δηλητηριασμένα δολώματα βρέθηκαν σε περιοχή Natura στο Νέστο. Τα εντόπισαν εκπαιδευμένοι σκύλοι της WWF Ελλάς, μετά από περιστατικό με νεκρό σκύλο.

Στα Θρακικά Μετέωρα εξελίσσεται μία ιστορία αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης, άρρηκτα δεμένη με την ιστορ

Μία σειρά από εμβληματικές πράσινες επενδύσεις, οι οποίες θα τονώσουν την ελληνική οικονομία και θα δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, προτείνει νέα μελέτη του WWF Ελλάς. Η Ελλάδα έχει μία πρωτοφανή ευκαιρία να αξιοποιήσει τη χρηματοδότηση από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό ανάκαμψης, προκειμένου να χτίσει ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον.

 

«Για τον τουρισμό, τον Πρίνο και την Καβάλα δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Είναι περηφάνια της Ελλάδας ότι για 35 χρόνια ο Πρίνος έχει δώσει 125 εκατ.

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν όσα παιδιά αλλά και γονείς επισκέφθηκαν το διήμερο 6 και 7 Νοεμβρίου 2017 την κινητή βιωματική έκθεση της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF με τίτλο «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» που φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Καπναποθήκη και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας.

Στην Καβάλα ταξιδεύει το WWF Ελλάς περιμένοντας γονείς και παιδιά να παίξουν και να ανακαλύψουν μαζί τα μυστικά της βιώσιμης διατροφής και της προστασίας του πλανήτη! Στις 6 και 7 Νοεμβρίου, στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας η κινητή βιωματική έκθεση του WWF θα «μαγειρέψει»

Η δημοσιογραφική ομάδα του VICE βρέθηκε στην Καβάλα για να καταγράψει από κοντά μια νύχτα στο ψάρεμα της σαρδέλας αλλά και για έναν ακόμη σοβαρό λόγο: για να παρουσιάσει το πρώτο μέρος στη Μεσόγειο

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι ψάρι τρώμε στην Καβάλα… Κάποιοι, εμβαθύνουν περισσότερο κι αναρωτιούνται αν τα ψάρια φτάνουν (ή θα φτάνουν) για όλους.