θαλάσσια χελώνα

Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου, στην παραλία ''Λαγκάδα'' Σκάλας Καλλιράχης Θάσου. Από από τη Λιμενική Αρχή Θάσου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 

Μία θαλάσσια χελώνα, του είδους καρέττα -καρέττα  εντοπίστηκε νεκρή, πρωινές ώρες της Παρασκευής 6 Αυγούστου 2021, στην παραλία Βρασίδα Καβάλας.

 

Μια τεράστια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή του Πρίνου της Θάσου και συγκεκριμένα στην παραλία Αλούπες. Την χελώνα βρήκαν περαστικοί από όπου και η φωτογραφία που ανέβηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 

Μια νεκρή θαλάσσια χελώνα εντόπισαν κάτοικοι της νότιας Θάσου σε παραλία έξω από τον οικισμό των Λιμεναρίων. 

 

Για το συμβάν ειδοποιήθηκαν οι τοπικές αρχές. 

 

Μια θαλάσσια χελώνα Caretta caretta τραυματισμένη στο κεφάλι, βρέθηκε σε παραλία της Κεραμωτής Καβάλας το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτώβρη. Άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά της προσπάθησαν να την βάλουν στο νερό αλλά αυτή ξαναέβγαινε στην ακτή.

Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή το Σάββατο 29 Αυγούστου από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, στην παραλία “ΠΑΧΥΣ” ν. Θάσου. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέττα - καρἐττα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας στην παραλία ''ΒΡΑΣΙΔΑ'' Δήμου Παγγαίου

Νεκρή ηλικιωμένη θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε στην παραλία της Νέας Ηρακλείτσας το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η χελώνα παγιδεύτηκε σε δίχτυα ψαράδων και δεν κατάφερε να ξεφύγει. 

Νεκρή θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε στην παραλία του Περιγιαλίου. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας 

 

Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας στη θαλάσσια περιοχή “ΠΑΛΙΟΥ” Καβάλας.  Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.