ΣΥΡΙΖΑ Θάσου

“Σιγή ασυρμάτου από τους 4 Βουλευτές της ΝΔ του Νομού μας. Κλείνουν τα αυτιά τους στην αγανάκτηση των κατοίκων της κεντρικής Θάσου, καταπίνουν τη γλώσσα τους προτιμώντας προφανώς την ασφάλεια που τους προσφέρει το «μαντρί» τους από το να αποτρέψουν το κλείσιμο του”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ του Πρίνου.

Για παράνομη χωματερή στον Ποτό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου. Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το σημείο στο οποίο πετιούνται ογκώδη κυρίως αντικείμενα και κάνει λόγο για πιθανή «ανοχή» του Δήμου Θάσου.

Για απαράδεκτη εικόνα στην παραλία του Ποτού στη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου.

Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θάσο ζητά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι: «Το 2013, επί Ν.Δ, έκλεισε η Εθνική.

Τις τελευταίες μέρες πληροφορίες θέλουν το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Λιμενάρια Θάσου

"Ο τουρισμός της Θάσου εκπέμπει S.O.S. Δεν είναι η πανδημία, είναι η «πανδημία» των καταστροφικών χειρισμών της κυβέρνησης που αφορά κυρίως στον οδικό τουρισμό από τα βόρεια σύνορα της χώρας μας και αποτελεί τον τροφοδότη του νησιού μας", λέει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου.

"Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα επαναληφθεί το περσινό φιάσκο με το κλείσιμο της Νυμφαίας η συγκεκριμένη συνοριακή πύλη έκλεισε αιφνιδιαστικά τη στιγμή ακριβώς που ξεκινά η τουριστική περίοδος", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου

«Τις τελευταίες μέρες η Θάσος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή υγειονομική απειλή.  Μια απειλή που εκδηλώθηκε με σφοδρότητα αρχικά σε σχολικές μονάδες του Πρίνου και η εξέλιξη της οποίας άγνωστη, γεμίζει τρόμο τους κατοίκους του νησιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου, εξαπολύοντας τα πυρά του προς το αρμόδιο υπουργείο και όσους διαχειρίζονται την υγειονομική κρίση λέγοντας ότι «οι ευθύνες τους είναι εγκληματικές.