συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 με «μεικτή συνεδρίαση», δια ζώσης αλλά και με τηλεδιάσκεψη.

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 25 Νομεβρίου στις 7:00 το απόγευμα διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.

 

Στις 19:00 σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας μετά την αποχώρηση από τη συνεδρίαση των παρατάξεων της Δήμητρας Τσανάκα, του Μάκη Παπαδόπουλου και του Νίκου Ξανθόπουλου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέστου, την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, στις 13.00’ με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του Κορωναιού COVID-19, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που ανακοινώθηκε από τη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου είναι τα εξής: 

    Συνεδριάζει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 14:00 το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο.

    Έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νέστου συγκαλεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 14:00 η πρόεδρος Ελένη Ψυλλίδου προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα: 

    Συνεδριάζει τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο δημοτικό κατάστημα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι το εξής: 

    Συνεδριάζει στις 14:00 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 3 Απριλίου το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Παγγαίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις είναι τα εξής:

    Συνεδριάζει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη 1:00 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

    Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στη 1:00 μετά το μεσημέρι, το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θάσου. Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα

    Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο δημοτικό κατάστημα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου με 47 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα θέματα που θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις είναι τα εξής:

     

      Συνεδριάζει την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα

      Συνεδριάζει την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: