Στέργιος Ηλιόπουλος

Την άμεση επαναλειτουργία των Δημόσιων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας ΑΜΘ ζητά η περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Στέργιο Ηλιόπουλο.

Η περιφερειακή παράταξη της ΑΜΘ, “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, του Στέργιου Ηλιόπουλου, εκφράζει τους προβληματισμούς της για τα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, καθώς σε νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, προβλέπεται η παύση της πάγιας και τακτικής χρηματοδότησής των κέντρων από το κράτος, μέσω των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, με προγραμματικές συμβάσεις.

Για τα λατομεία και τη λειτουργία τους μιλά η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, με επικεφαλής τον Στέργιο Ηλιόπουλο.

Η περιφερειακή παράταξη του Στέργιου Ηλιόπουλου, “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, με ανακοίνωση της, στηρίζει τους 18 φορείς και συλλόγους της Καβάλας και της Θάσου, που ζητούν να σταματήσει η υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής γραμμής Πρίνου-Καβάλας, και να αυξηθούν τα δρομολόγια.

Την πρόθεσή του να αναδείξει ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν σύγκρουση με συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο Στέργιος Ηλιόπουλος.

«Μέτιος και Τοψίδης είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, όπως φάνηκε στην τετραετία που διανύθηκε, ωστόσο οι πολίτες που δεν επέλεξαν το νόμισμα αυτό, καλούνται να διαλέξουν μία από τις δύο όψεις την επόμενη Κυριακή, στην απόφαση τους αυτή εμείς δεν "δίνουμε γραμμή"», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, του Στέργιου Ηλιόπουλου.

«Το ψηφοδέλτιό μας στην Καβάλα απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη, μέλη της κοινωνίας» είπε σε συνέντευξή του στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ  Στέργιος Ηλιόπουλος.

Το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλ

Το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα παρουσιάσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέργιος Ηλιόπουλος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέργιος Ηλιόπουλος, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο “Galaxy”, την Πέμπτη (28/09) στις 19:00 το απόγευμα.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέργιος Ηλιόπουλος, ανακοίνωσε τους υποψηφίους του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου.

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιος περιφερειάρχης, σημείωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο Στέργιος Ηλιόπουλος.

Υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Στέργιος Ηλιόπουλος.