Στάθης Χαρπαντίδης

Φτάνοντας στους πρόποδες του Παγγαίου όρους και μόλις δύο χιλιόμετρα από το χωριό Ακροβούνι κάτω από τα βαθύσκιωτα αιωνόβια πλατάνια (που χρονολογούνται από τα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης), τα γάργαρα νερά και τις απερίγραπτες φυσικές ομορφιές θα συναντήσετε την εξοχική οικογενειακή ταβέρνα «Δυο βρύσες». 

Η ιστορία του φούρνου του Μενέλαου στη Καβάλα ξεκινά το 1924 από τον Μενέλαο Σταυρίδη, ένα παιδί πολύτεκνης οικογένειας από τον Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης. 

Το Oινοποιείo Καριοφύλλη (Kariofyllis winery) στο ακριτικό χωριό Δόξα του Έβρου επισκέφθηκε ο food and travel blogger Στάθης Χαρπαντίδης.

Τις γευστικές δημιουργίες του Νίκου Κεχαγιά για τις ημέρες των γιορτών παρουσιάζει ο Στάθης Χαρπαντίδης.

Εχθές, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, ο Νίκος Χαραλαμπίδης μαγείρεψε χοχλιούς σε έναν πάγκο της Λαϊκής Αγοράς της Καβάλας.

Από τις Σέρρες ταξίδεψε σε όλο το κόσμο, ζυμώθηκε με ανθρώπους, σημείωσε, κράτησε ιδέες, πλούτισε από εμπειρίες, έμαθε και κυρίως κατανόησε ότι καλή κουζίνα, χωρίς επιλεγμένες πρώτες ύλες δεν υπάρχει.

Ο Στάθης Χαρπαντίδης σε κάθε του ταξίδι ψάχνει να βρει τα παλιά παραδοσιακά καφενεία της χώρας (όσα κατάφεραν να επιβιώσουν στο διάβα του χρόνου).Τα βρίσκει τα επι