σειρήνες αεροπορικής επίθεσης

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 κατά την Άσκηση ΤΑΜΣ « ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ -21» θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019 κατά την Άσκηση ΤΑΑΣ/ΤΑΜΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-19», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια

Από την ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από το Γραφείο ΠΑΜ-ΠΣΕΑ ανακοινώνεται ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από τη Δ/νση Πολιτικής Άμυνας Καβάλας, σας ενημερώνουμε ότι τις ημέρες Τετάρτη 05 Ιουνίου 2019 και Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019

Στις 11:00 ακριβώς το πρωί της Τρίτης 9 Οκτωβρίου άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας στην Περιφερειακή Ενότητα της Καβάλας στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων. 

Επίσης γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Ο Δήμος Καβάλας τοποθέτησε πέντε νέες σειρήνες, ηλεκτρικές και χειροκίνητες, στο 20ο, 22ο και 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας και στο 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, καλύπτοντας τις περιοχές του Περιγιαλίου, Βύρωνα, Νεάπολης και Χωράφας. 

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη (03.10.2017) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής: