Πρόγραμμα Χρηματοδότησης

Η ΔΕΥΑ Καβάλας, στη φάση εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών της, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 υπέβαλε πρόταση για χρηματοδότηση

Την υποβολή της πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Καβάλα, μία πόλη Μουσείο» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας στη συνεδρίαση της Τετάρτης 24 Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη. 

Είκοσι επτά νέα έργα συνολικού ύψους 25.3000.000 ευρώ εντάχθηκαν στο νέο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με απόφαση του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση. 

​Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνει ότι ξεκινά από σήμερα το πρόγραμμα χρηματοδότησης, από πόρους του Υπουργείου, σε Δήμους και σε νομικά τους πρόσωπα με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης/Ειδική Γραμματεία Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ ανακοινώνει την προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «Επιχειρούμε Έξω», με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ. Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων μέσω της συμμετοχής τους σε διεθνείς εκθέσεις.