ΟΚΑΦ

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έκοψε τη βασιλόπιτα της, την Κυριακή (11/02).

Τη βασιλόπιτα του έκοψε ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού “Φίλιππος Καβάλας”, την Κυριακή

“Κάνουμε πολλές θυσίες, χάνουμε εξόδους, πρέπει να φροντίζουμε τη διατροφή και τον ύπνο μας, αλλά από τους αγώνες παίρνουμε πάρα πολλά και η χαρά μας είναι μεγάλη”, ανέφεραν μεταξύ άλλων, οι αθλήτριες του ΟΚΑΦ, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100, στο Πανελλήνιο Κ20, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

Το βράδυ του Σαββάτου (16/09), οι αθλήτριες της ομάδας στίβου του ΟΚΑ “Φίλιππος” Καβάλας, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20, που διεξάγεται στην Πάτρα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (22/10) στο Στάδιο Ανθή Καραγιάννη οι αναπτυξιακοί αγώνες Μελετιάδεια 2022 προς τιμήν του Τάσου Μελετιάδη βαλκανιονίκη των 800 μέτρων.

Με επιτυχία διεξήχθη ,την Κυριακή και την Δευτέρα 27-28/6, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1ου ομίλου στις ηλικίες Κ16.

Σάρωσε τα μετάλλια ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού «Φίλιππος» Καβάλας στους αγώνες που έγιναν στην Καβάλα στα Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια. Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης καθώς επίσης και σωματεία από Κατερίνη και Κιλκίς...