Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

«Σήμερα υπάρχει πιο έντονη λογοκρισία, η αποσιώπηση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καβαλιώτης συγγραφέας και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Βασιλικός σε

Την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 20:00 η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας πραγματοποιεί ζωντανή Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα «Η Λογοκρισία στην Τέχνη - Η Δημοκρ

«Η τοπική ΟΝΝΕΔ, μη αντιλαμβανόμενη ότι είναι η νεολαία της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου τεράστιου πολιτικού προβλήματος που έχει ανακύψει, σχετικά με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου»

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην  Καβάλα με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη. Το ραντεβού δόθηκε για τις 18:30 στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας.  Το κάλεσμα απεύθυνε η «Αντιφαστιστική Πρωτοβουλία» Καβάλας.  

 

Στις 7 Οκτώβρη ανακοινώνονται οι ποινές των μελών της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Στις 6 Οκτώβρη, σε κάθε άκρη της χώρας θα ακουστεί ηχηρά η απαίτηση της κοινωνίας να μπουν στη φυλακή οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα.

Παρά τις αντιρρήσεις γονέων, καθηγητών/ριών και μελών της επιτροπής του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων, η κυβέρνηση επέλεξε μονομερώς να προχωρήσει στο σταδιακό άνοιγμα όλων των τάξεων αναλαμβάνοντας ένα αχρείαστο ρίσκο

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, το Στέκι Σπούτνικ και ο Ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Κόκκινο Καβάλας" 102,8 FM, ξεκινούν τη συλλογή σχολικών ειδών για τον εξοπλισμό του Νηπιαγωγείου που λειτουργεί εντός της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων, που βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου»

Σ’ αυτές τις εκλογές οι νέοι και οι νέες έχουν τη δύναμη να αποφασίσουν για τη ζωή τους. Τους καλούμε να συμμετέχουν μαζικά στη διαδικασία για να δείξουν ότι είναι εδώ, ότι έχουν άποψη, ότι αγωνιούν για τη ζωή τους.

Η νεολαία Σύριζα Καβάλας καλέι σε συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 7:30μμ στην παραλία (έναντι ΚΤΕΛ) ενάντια στο πραξικόπημα της πολιτικής ηγεσίας της Ευρωζώνης, ενάντια στο λαό μας.