Μεταπτυχιακό

«Κλείδωσαν» οι προϋποθέσεις οργάνωσης και λειτουργίας των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που αναγράφεται στην αίτηση.

Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με θέμα τον τουρισμό λειτουργεί από φέτος στην Καβάλα το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στον KavalaΝews 102,8 o καθηγητής τουριστικού μάρκετινγκ του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Ευάγγελος Χρήστου. 

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Καβάλα, θα λειτουργήσει από το Μάρτιο του 2021 το Πρόγραμμα Μετ

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Δι.Πα.Ε. – Πανεπιστημιούπολη Καβάλας γνωστοποιεί σε όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο αντικείμενο ‘ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ’ ότι  μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση από την  Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στελέχους και δεν έχουν πραγματοποιήσει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων δίνουν σε επιχειρηματίες-μέλη τους τα Επιμελητήρια

Το Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Sustainable Tourism Development: Cultural Heritage, Environment, Society» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους, για το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020, έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 (τελική προθεσμία)

 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» του Πανεπιστημίου Αιγαίου απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης, στις εξής κατευθύνσεις:  Α. Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης Β. Διοίκηση Φιλοξενίας (Hospitality)