Μεγάλη Λέσχη

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2024 η συναυλία της χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Νέα Υόρκη) West Point Glee Club και ενός τμήματος του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Το ζεστό χειροκρότημα των θεατώ απέσπασε η χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάμου, καθώς απέδωσε την Καντάτα Ελευθερίας του Χρήστου Λεοντή.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας που έγινε την Τετάρτη (20/03), συζητήθηκε και το θέμα της εκδήλωσης-συναυλίας του Δήμου Καβάλας, με τη χορωδία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ, που θα γίνει στις 25 Μαρτίου, στη Μεγάλη Λέσχη.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας, δόθηκε μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της, Θανάση Παρμενίδη.

Την παρουσίαση του βιβλίου «Υπηκοότης Ακαθόριστος: Οριακές αφηγήσεις παιδιών του Εμφυλίου στην Ανατολική Γερμανία» της Δήμητρας Κελέση, διοργανώνει η ΕΛΜΕ Καβάλας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Ημερίδα για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης.

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας προσκαλεί τον κόσμο στην παρουσίαση των τριών βιβλίων του Θεόδωρου Κουτρουμανίδη, ομότιμου καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που θα γίνει την Τετάρτη (18/10), στη Μεγάλη Λέσχη.

Το Σάββατο (28/07) στη Μεγάλη Λέσχη της Καβάλας, άρχισαν οι αγώνες του 32ου Open «Βασίλης Θεοδωρίδης» (Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά), που φιλοξενεί περισσότερους από 400 σκακιστές από όλο τον κόσμο.

Ημερίδα διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα ΑΜΘ, με θέμα «Ο Ρόλος των Μηχανικών στη Στεγαστική Αποκατάσταση  των Προσφύγων στην Καβάλα».

Η ετήσια καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου Νεάπολις, με τίτλο "Καλοκαιρινές Νότες", διεξήχθη στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης Καβάλας, το απόγευμα του Σαββάτου (17/06).

Η ετήσια καλοκαιρινή συναυλία του ωδείου Νεάπολις, με τίτλο "Καλοκαιρινές Νότες", θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης το Σάββατο (17/06), στις 18:00 το απόγευμα.

Την Τρίτη (23/05) στη Μεγάλη Λέσχη έγινε ένα ρεσιτάλ πιάνου για 4 χέρια από τους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και Γιώργο Κεχαϊδη.

Μέχρι και αύριο Σάββατο 6 Μαΐου θα διαρκέσει ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου που φέτος πραγματοποιείται στην Καβάλα στη μεγάλη Λέσχη.

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Kαρκίνου Ν. Καβάλας (ΣΕΚΚ) και το Ωδείο «Νεάπολις» σας προσκαλούν σε μια βραδιά κλασικής μουσικής.

Εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα την «Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Κτίρια» στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας.

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας κλείνει φέτος 85 χρόνια “ζωής” και από τις 27 έως τις 30 Απριλίου, θα διεξαχθούν εορταστικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Λέσχη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/04) έγινε στη Μεγάλη Λέσχη, η παρουσίαση του βιβλίου του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας “Προσφύγων ρίζες - Μνήμες και Μαρτυρίες Εν Καβάλα 1922 - 1924”. 

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Προσφύγων Ρίζες» - Μνήμες & Μαρτυρίες, καλεί τους ενδιαφερόμενους ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καβάλας.

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου θα διαρκέσει στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης η τρισδιάστατη έκθεση με Playmobil που αναπαριστά τα αρχαία κτίρια του Λιμένα της Θάσου. 

Η επιτυχημένη έκθεση του Αναστάσιου Μπίλια «Η αρχαία Θάσος αλλιώς», μετά τη Θάσο έρχεται και στην Καβάλα.

Τη Δευτέρα (27/03) στις 20:30 στη Μεγάλη Λέσχη, ο Αργύρης Μπακιρτζής θα ερμηνεύσει Γιώργο Κωστογιώργη.

Έκθεση μαθητών γυμνασίων και λυκείων Καβάλας - δείτε που και μέχρι πότε θα λειτουργήσει

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Αλεξίου «Μεγάλη Ιδέα, Από τους εθνικούς μύθους στη φωτιά της Σμύρνης».

Οι καθηγητές του Ωδείου “Νεάπολις έδωσαν μία εξαιρετική συναυλία την Κυριακή (12/02) στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, με πολύ κόσμο να παρακολουθεί την όμορφη εκδήλωση.

 

Σελίδες