Μαρίνα Φιλιππίδου

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα διαρκέσει η έκθεση εικαστικής υφαντικής "Με κλωστή και με βελόνα" που πραγματοποιείται στο σπίτι του Mohamed Ali στην παλιά πόλη της Καβάλας.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας εξέλεξε νέα Διοίκηση για τη θητεία 2022-2026 με τις αρχαιρεσίες της Γ.Σ. στις 23-2-2022 και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την ίδια ημέρα στις 23.2.2022.

Ικανοποιητική χαρακτηρίζουν τα μέλη της ΝΔ στο νομό Καβάλας την προσέλευση των μελών στα εκλογικά τμήματα που στήθηκαν σε Καβάλα, Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη και Λιμένα Θάσου για τις εσωκομματικές εκ

Σε ανανέωση επιπέδου 100% οδηγούνται οι «κεφαλές» των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στο νομό Καβάλας, τόσο σε επίπεδο Δήμων όσο και σε επίπεδο νομού.

 

Εν αναμονή και της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα, ένα θέμα που συζητιέται στις τάξεις της τοπικής ΝΔ είναι το κατά πόσο θα εκλεγούν στα τοπικά όργανα άνθρωποι που όχι μόνο είναι υποστηρικτές του νέου προέδρου αλλά προέρχονται από το αμιγώς "μητσοτακικό περιβάλλον". Όπως έλεγε, πάντως, με νόημα στέλεχος της ΝΔ από την Καβάλα "ενόψει των διαδικασιών αυτών, να δεις που θα γίνουν όλοι μητσοτακικοί".  Αν ανατρέξει κανείς στην πρόσφατη εσωκομματική προεκλογική περίοδο, θα προσέξει ότι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη τάχθηκαν πολύ συγκεκριμένα άτομα και ότι αρκετοί που έδωσαν το παρών στην ομιλία του στην Καβάλα ήταν στελέχη που είχαν εμφανιστεί σε όλες τις ομιλίες των υπολοίπων υποψηφίων, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν διπλωματική στάση. 

Το μήνυμα πικρίας της Μαρίνας Φιλιππίδου και η πρώτη ανακοίνωση του φορέα που εκδόθηκε τη Δευτέρα από τον Σωτήρη Σωτηριάδη…