Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας

Σε τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων προχώρησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 20 Απριλίου 2024, η Λιμενική Αρχή της Καβάλας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ”  ότι λίγο πριν τον κατάπλου του στο λιμάνι, διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμεναρχείο Καβάλας, για τη μεταβολή του καιρού και τους έντονους ανέμους που θα επικρατήσουν στη Μακεδονία και τη Θράκη το Σάββατο (20/04), ζητώντας να παρθούν μέτρα ασφαλείας από κυβερνήτες πλοίων και σκαφών.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει τη διενέργεια διαγωνισμού για την πρόσληψη ενός (01) Πλοηγού με σύναψη σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνεται ότι, σε αίθουσα του Τελωνείου Καβάλας θα διενεργηθεί πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός.

Στη σύλληψη ενός 62χρονου άνδρα προέβησαν, το απόγευμα της Δευτέρας (11/03), στελέχη του γραφείου δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ανακοίνωση εξέδωσε το κεντρικό λιμεναρχείο Καβάλας, για νέες λειτουργίες που διαθέτει η ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΔΛΑ.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή του Θρακικού Πελάγους, όπως προβλέπεται από έκτακτο δελτίο αναγγελίας της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ)..

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την αναγγελία θυελλωδών ανέμων της Ε.Μ.Υ. στο Θρακικό Πέλαγος θα πνέουν από το μεσημέρι του Σαββάτου 20-01-2024  Βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 έως 9 μποφόρ.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοίνωσε το πρόγραμμα του αγώνα «Φίλιππος Β’ 2023» που διοργανώνει ο ΝΟΘΑ Καβάλας.

Στο λιμάνι της Καβάλας συγκρούστηκαν δύο σκάφη μεταξύ τους το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023.

Ένα ζευγάρι συνέλαβαν οι λιμενικές αρχές της Καβάλας. Ο άνδρας και η γυναίκα ταξίδεψαν με το ΚΤΕΛ από τη Θεσσαλονίκη προς την Καβάλα με ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα.

Την απόφαση να περιφράξει με κάγκελα το λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» για να αποτραπεί η κυκλοφορία των οχημάτων όταν δεν υπάρχει κίνηση για την επιβίβαση και αποβίβαση στα πλοία έλαβε ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας.

Στην εξιχνίαση κλοπής που έλαβε χώρα εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επί της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καβάλας, προέβησαν τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Από τον βυθό ανασύρθηκαν λάστιχα, παλιά σίδερα, πλαστικά, μουσαμάδες, καρότσια, σακούλες, μπλούζες και διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως κινητό τηλέφωνο, ένα παιδικό ποδήλατο και μία σκάλα.

Ανακοινώνεται ότι την 21-03-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στην έδρα της 2ΗΣ ΠΕΔΙΛΣ ΕΛ.ΑΚΤ, θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) και πρακτικές εξετάσει

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καβάλα τα Θεοφάνια (6/1) ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας. 

 

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη (6/1): 

 

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ, προβλέπεται από τις απογευματινές και βραδινές ώρες

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει σύμφωνα με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ (09/12/21 10:00 UTC) σήμερα 09/12/2021 από βραδινές ώρες 

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τα δελτία καιρού της ΕΜΥ από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (29/11) μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης (30/11), στο Θρακικό Πέλαγος ανα

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ (

Την αύξηση των οργανικών θέσεων στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας είχε σαν αποτέλεσμα η συνεργασία του Υπουργού Ε

Πάνω από 400 χιλιάδες επιβάτες ταξίδεψαν κατά τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο από την Καβάλα για το νησί της Θάσου.