Καρέτα - Καρέτα

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, το απόγευμα της Τετάρτης (14/7), στην παραλία Χερσονήσου στην Παναγία Καβάλας.

Μία θαλάσσια χελώνα καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες της Κυριακής 29 Μαΐου, στην παραλία ''Αλάνα'' Ν. Ηρακλείτσας Καβάλας.

Μία θαλάσσια χελώνα, του είδους καρέτα-καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή, την Πέμπτη (8/4), από Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, στην παραλία Κοινύρων

Μία θαλάσσια χελώνα καρέττα - καρέττα εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΑΥ Νέας Περάμου. Από από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους “ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ” εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες της Δευτέρας , στην παραλία “ΚΑΡΙΑΝΗ” Καβάλας. Από από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 

Μια θαλάσσια χελώνα Caretta caretta τραυματισμένη στο κεφάλι, βρέθηκε σε παραλία της Κεραμωτής Καβάλας το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτώβρη. Άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά της προσπάθησαν να την βάλουν στο νερό αλλά αυτή ξαναέβγαινε στην ακτή.

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας στην παραλία “ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ” Δήμου Παγγαίου. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.  
 

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες της Τρίτης 19 Μαΐου, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας στην παραλία “ΡΑΨΑΝΗ” Καβάλας.

Νεκρή εντοπίστηκε μία θαλάσσια χελώνα Καρέτα –Καρέτα στην παραλία Κεραμωτής του δήμου Νέστου, το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου Η χελώνα είχε μήκος περίπου 1 μέτρο και δεν έφερε σημάδια τραυματισμού

Άφωνα έμειναν τά μέλη από τον φιλοζωικό σύλλογο Δήμου Παγγαίου Νώε αφού μέσα σέ λιγότερο από 12 ώρες εντοπίστηκε και δεύτερη νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα στην περιοχή του Βρασίδα στη Νέα Πέραμο

Δυστυχώς άλλη μια χελώνα καρέτα καρέτα ξεβράστηκε στην ακτή της Νέας Ηρακλείτσας.Πρόκειται για την τέταρτη χελώνα μέχρι στιγμής καί την τρίτη που βρίσκεται από τον φιλοζωικό σύλλογο Δήμου Παγγαίου "Νώε"