Χρήστος Σταϊκούρας

Προεκλογική φιέστα χαρακτηρίζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ την  επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ. Χρήστου Σταϊκούρας την Παρασκευή 10/05/2024 στην Καβάλα.

Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την επίσκεψη του στην Καβάλα την Παρασκευή (10/05), ανέφερε πως έχουν δρομολογηθεί 8 σημαντικά έργα για τον Νομό Καβάλας.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης συνόδευσε τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σταϊκούρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Καβάλα.

Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ και βουλευτές της Καβάλας, ανέφερε πως έχουν δρομολογηθεί έργα για τον Νομό Καβάλας.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου άρχισε η περιοδεία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, στην Καβάλα.

Απορρίπτει το ενδεχόμενο να δοθεί Fuel Pass 3 -τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον- ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στην εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών το μεσημέρι της Δευτέρας.

Με επιστολή του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜΘ προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με το πρόβλημα των επιχ

​Στο νομό Καβάλας διοχετεύτηκαν τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών στην Περιφέρεια ΑΜΘ για παρεμβάσεις αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, εγκαινιάζει την Παρασκευή 12 Μαρτίου, σειρά τηλεδιασκέψεων με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Παραγωγικών Φορέων, καθώς και Βουλευτές από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, ξεκινώντας από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Παράταση στις επιστρεπτέες ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι «θα διορθωθούν οι αδικίες από όπου κι αν προέρχονται». Ο ίδιος διευκρίνισε ότι θα δοθεί παράταση 2 ημερών στην επιστρεπτέα προκαταβολή 6,

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συνάντησε την Πέμπτη (14/1) τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με τον οποίο είχε μια ευρεία συζήτηση για θέματα που απασχολούν τους ελεύθερους επαγγελματίες της Π.Ε. Καβάλας, αλλά και γενικότερα της χώρας.

 

Παρεμβάσεις που καλύπτουν εργαζόμενους, ανέργους, πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, δανειολήπτες, ιδιοκτήτες ακινήτων.

 

Νέα παράταση στις φορολογικές υποχρεώσεις έως τον Απρίλιο του 2021 προανήγγειλε υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του OPEN TV για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021

Με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα «συναντήθηκαν» μέσω τηλεδιάσκεψης επιχειρηματίες της Θράκης και για δύο ώρες τού εξέθεσαν τα προβλήματ