γυναικοκτονία

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Μπούκα Μεσσήνης. Ένας 81χρονος φέρεται να σκότωσε την 61χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Μέσα από τις φυλακές, όπου είναι προφυλακισμένος, μίλησε ο γυναικοκτόνος της Καβάλας, ο οποίος ομολόγησε πως τον περασμένο Μάιο δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της...

Εικόνες σοκ μέσα από το φαρμακείο όπου στραγγαλίστηκε η 43χρονη ιδιοκτήτρια του από τον ίδιο της το σύζυγο στις 5 Μαΐου στο χωρίο Πηγές της Καβάλας. 

Στον αδερφό και στη σύζυγο τής φαρμακοποιού Άιντας Παπαδοπούλου την οποία σκότωσε ο σύζυγός της μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές ανατέθηκε με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας η γονική μέριμνα των δύο παιδιών της (ηλικίας 6 και 10 ετών).

Η μαρτυρία του για το έγκλημα που διέπραξε στην Καβάλα είναι ανατριχιαστική.

Η έκθεση του ιατροδικαστή σοκάρει. Ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας στη Προσοτσάνη της Δράμας, πυροβόλησε τη γυναίκα του πισώπλατα με φυσίγγια για αγριογούρουνα.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Δράμας από τη δολοφονία της 59χρονης από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. «Άκουσα “βοήθεια” και είδα την κόρη της να κλαίει», λένε οι γείτονες. 

Σοκαρισμένη η Δράμα από τη νέα γυναικοκτονία στην Προσοτσάνη. Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι με το ίδιο όπλο.

Τον δράστη του εγκλήματος υπερασπίζεται μια νεαρή, δικηγόρος. Την πλευρά του θύματος, τη 43χρονη Αΐντα Παπαδοπούλου, και την οικογένειά της εκπροσωπεί ένας 40άρης με προσεκτικά επιλεγμένο λεξιλόγιο και εκφραστικούς μανιερισμούς ποινικολόγος, όπως και η συνήγορος του δολοφόνου.

Το διάλογο που αντάλλαξαν μέσω γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα αποκαλύπτει η RealN

Μία νέα μαρτυρία έρχεται να προστεθεί σε αυτές που αναφέρονται στο προφίλ του 55χρονου καθομολογία δράστη της δολοφονίας της συζύγου του. Παλιός συμμαθητής του κατηγορούμενου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη ο θάνατος μιας 29χρονης, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.