εργασίες φυσικό αέριο

Από τις 16 έως τις 30 Απριλίου, θα γίνουν νέες εργασίες για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις εργασίες που θα γίνουν από 1 έως 15 Απριλίου, για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου.

Από τις 16 έως τις 31 Μαρτίου θα γίνουν νέες εργασίες για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στην οδό Ε. Μπενάκη στην Καβάλα, από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως το Σάββατο 9 Μαρτίου, λόγω εργασιών για το φυσικό αέριο.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις εργασίες που θα γίνουν από 1 έως 15 Μαρτίου, για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου.

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στην οδό Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών εγκατάστασης αγωγών φυσικού αερίου που άρχισαν στις 7 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Φεβρουαρίου.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2024, έως τις 15 του ίδιου μήνα, τα συνεργεία της ΔΕΔΑ θα πραγματοποιήσουν εργασίες εκσκαφής, εγκατάστασης αγωγού, επίχωσης και ασφαλτικής αποκατάστασης σε περιοχές της Καβάλας.

Εξαιτίας των εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου στις οδούς Δημοσθένους και Περγάμου, και εξαιτίας της στενότητας των οδών, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς για λόγους ασφαλείας, όπως και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στα σημεία των έργων, από την Παρασκευή 8 έως το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου του φυσικού αερίου και την έναρξη παροχής του σε νοικοκυριά και υπηρεσίες της Καβάλας, εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο Χρήστος Γάκης.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παλαιολόγου και Αστεριάδη ανακοίνωσε ο δήμος Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε πως θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 25 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου στις οδούς Κάνιγγος, Σατωβριάνδου και Φαβιέρου λόγω εργασιών για το φυσικό αέριο.

Οι εργασίες της εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου συνεχίζονται στην Καβάλα, με το Δήμο να ενημερώνει για τις οδούς που γίνονται εργασίες.

Ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης σε συνάντηση που είχε με τον προϊστάμενο τμήματος Φυσικού Αερίου του Ομίλου J&P AVAX, Γιώργο Τασάκο ανέφερε πως κρίνεται επιβεβλημένη η έγκαιρη ενημέρωση για τις νέες εργασίες προκειμένου να αποφευχθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Έκλεισε η οδός Βενιζέλου το πρωί της Τετάρτης (30/11), για να διορθωθεί μία βλάβη που έφερε διακοπή του ίντερνετ.

Καθυστερήσεις στο έργο για το φυσικό αέριο στην οδό Κολοκοτρώνη αλλά και στο άλλο μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Ανατολική είσοδο της πόλης, παρόλο που έχει πάρει "πράσινο φως" από την αρχαιολογία.