Πρωτοσέλιδα

Επιμελητήριο Καβάλας

Για μεθοδεύσεις των διοικητικών συμβουλίων του επιμελητηρίου Καβάλας με αφορμή τη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για το νησί της Θάσου καταγγέλλουν τη διοικούσα επιτροπή και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της παράταξης Ανανέωση Τώρα. 

Ομιλία με θέμα«Επικοινωνία και Διαχείριση Συγκρούσεων στον Εργασιακό Χώρο» διοργανώνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 18:30 το Επιμελητήριο Καβάλας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ο γνωστός Καβαλιώτης τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης αναλαμβάνει τα ηνία του ψυχαγωγικού μέρους της έκθεσης του επιμελητηρίου Καβάλας που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 5 έως την Τρίτη 9, Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο στη Νέα Καρβάλη. 

Το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας, στο πλαίσιο της έκθεσης του Επιμελητηρίου Kavalaexpo 2018, διοργανώνει αγώνες σκάκι το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 με την παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σταυρούλας Τσολακίδου. 

Από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 26ηέκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας KAVALAEXPO στο συνεδριακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη. 

Το Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει ότι θα συμμετέχει φέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 08-16 Σεπτεμβρίου 2018 .

Εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων διοργανώνει την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 20:00 το Επιμελητήριο Καβάλας

Το Επιμελητήριο Καβάλας καλεί όλες τις επιχειρήσεις μέλη του, τους φορείς και τους πολίτες της Καβάλας να συνεισφέρουν οικονομικά για την βοήθεια των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από την φονική πυρκαγιά στην Αττική. 

Το Επιμελητήριο Καβάλας στα πλαίσια της αδελφοποίησης της πόλης της Καβάλας με την πόλη του Durham της Βόρειας Καρολίνας της Αμερικής διοργάνωσε σύσκεψη με μέλη της αντιπροσωπείας το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2018.

Ευρεία σύσκεψη φορέων για το παρεμπόριο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουλίου 2018 στο Επιμελητήριο Καβάλα, υπό τον υφυπουργό οικονομίας και ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα.

Τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα, ο γενικός γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Μαΐου η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Η υπουργός θα συμμετέχει σε σύσκεψη με φορείς του τουρισμού από την Καβάλα, τη Θάσο, τον Νέστο και το Παγγαίο λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. 

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαΐου με αφορμή τη συζήτηση για αποφάσεις που λαμβάνει η διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας της παράταξης του Μάρκου Δέμπα χωρίς να ενημερώνει τους συμβούλους σύμφωνα με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης των Παύλου Ζησίμου και Κίμωνα Παπαδόπουλου. 

Ενημερωτική ημερίδα με θέματα τις ψηφιακές υπογραφές & τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας

Ομόφωνα αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας στη συνεδρίαση της Δευτέρας 21 Μαΐου να μην παραχωρήσει την αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου στο συνδυασμό του Θάνου Τζίμερου «Δημιουργία Ξανά» έπειτα από το αίτημα που υπήρξε για τη διεξαγωγή πολιτικής εκδήλωσης το Σάββατο 26 Μαΐου.

Η «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» βρέθηκαν στο επίκεντρο διημέρου σεμιναρίου που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας την Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Πλήθος εθελοντών αιμοδοτών, πολιτιστικοί σύλλογοι, ομάδες έδωσαν το παρών από τις 8:00 το πρωί στο Επιμελητήριο Καβάλας για να αφιερώσουν 10 λεπτά τα οποία μπορούν να σώσουν μία ζωή.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας διοργανώνουν την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018και ώρα 6 το απόγευμαστην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ο νέος Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα»

Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα διοργάνωσε το Επιμελητήριο Καβάλας σε συνεργασία με την Ελληνική ομάδα του Envolve Entrepreneurship ΑΜΚΕ (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ).
 

Συνάντηση με την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα είχε το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας με θέμα τη διαχείριση του Βιοτεχνικού Πάρκου. 

Με το ποσό των 1200 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο εμπορικός σύλλογος Ελευθερούπολης για τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας την 1ηΙουνίου σύμφωνα με την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας. Η επιχορήγηση έγινε έπειτα από αίτημα του συλλόγου. 

Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης της έκθεσης KavalaExpo2018 του Επιμελητηρίου Καβάλας συζητήθηκαν της διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας 23 Απριλίου. 

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Πέμπτη 26 Απριλίου η Ελληνική ομάδα του Envolve του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον όμιλο Libra για μια εκδήλωση με θέμα: «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα»,που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας από τις 14:00 έως τις 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. 

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιδράσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης να λαμβάνουν τις εισηγήσεις των θεμάτων που καλούνται να συζητήσουν και να ψηφίσουν

Ημερίδα με θέμα την Καλλιέργεια και τη Διαχείριση των Ρωσικών ποικιλιών Ιπποφαούς στην Ελλάδα.διοργανώνει το Σάββατο 21 Απριλίου στις 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας η ομάδα παραγωγών «Ιπποφαές Ελλάς Α.Ε.»

Στην έκθεση «Alexpo 2018» η οποία θα πραγματοποιηθεί 15-19 Ιουνίου 2018 στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, συμμετέχει το Επιμελητήριο Καβάλας. Η συγκεκριμένη έκθεση διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σε στεγασμένο χώρο 3.000 τμ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, στο Επιμελητήριο Καβάλας μεταξύ της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. κ. Στέφανο.

Για συνεχιζόμενη κατρακύλα της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας κάνουν λόγο τα μέλη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης «Ανανέωση Τώρα» με επικεφαλής τον Παύλο Ζησίμου και «Για Εσένα» με επικεφαλής τον Κίμων Παπαδόπουλο σε κοινή ανακοίνωσή τους. Όπως αναφέρουν, η διοίκηση του Επιμελητηρίου εξακολουθεί να μην δίνει πληροφορίες για τα θέματα των συνεδριάσεων που καλούνται να ψηφίσουν παρά τις έντονες διαμαρτυρίες τους.

Αποχώρησαν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 26 Μαρτίου τα μέλη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης «Ανανέωση Τώρα» και «Για Εσένα», διαμαρτυρόμενα ότι δεν λαμβάνουν τις εισηγήσεις των θεμάτων που καλούνται για να λάβουν απόφαση.

​Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε ο κανονισμός της ΕΕ στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού Ξυλείας. Το ερωτηματολόγιο που αφορά στην δημόσια διαβούλευση σχετικά με τα προϊόντα ξυλείας που καλύπτει ο Κανονισμός Ξυλείας της ΕΕ (EUTR) στο πλαίσιο εφαρμογής του

Σελίδες