ένοπλη ληστεία

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου σε σπίτι στο Ελαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου.

Δύο ληστείες σε επιχειρήσεις εξιχνιάστηκαν στην Καβάλα. Συνελήφθη ένα άτομο. Διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο. Πρόκειται για την ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και τη ληστεία σε βενζινάδικο. 

Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Δράμα και με την απειλή όπλου και ενός

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι το Σάββατο 12/12 το απόγευμα, στη

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 26-8-2021 το βράδυ, φορώντας κουκούλα (full- face), εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική Οδό Δράμας - Καβάλας και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό

Συνελήφθη χθες (2-4-2020) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.   

Μια ακόμα ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε μίνι μάρκετ στην Καβάλα. Αυτή τη φορά ο ληστής «χτύπησε» στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και συγκεκριμένα σε μίνι μάρκετ κοντά στην οδό Πτολεμαίου. Κρατούσε όπλο και φορούσε κράνος σύμφωνα ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άγνωστος επιχείρησε να ληστέψει κρατώντας όπλο και φορώντας κουκούλα το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Βύρωνα. Ο άγνωστος εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή του όπλου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να του δώσει τις εισπράξεις.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στην Καβαλα και σε όλη τη βορειοανατολική Ελλάδα μετά τη δεύτερη ένοπλη ληστεία που έγινε μέσα σε ένα διήμερο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ξάνθη

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν το Μάιο του 2018, σε χωριά της Καβάλας.  

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 9-12-2019 το βράδυ, στο Περιθώρι Δράμας, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 80χρονης ημεδαπής.

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 17-11-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 58χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, η ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της 13-7-2019, σε κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης.  

Συνελήφθη χθες (9-4-2019) το απόγευμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.   

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 5/6-3-2019, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και κλοπή.

 

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 29-3-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Καβάλας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την οικία 88χρονης

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν, μεταξύ άλλων, την ιδιαιτερότητα να αναδεικνύουν το… συλλογικό χιούμορ μιας τοπικής κοινωνίας.