Δημήτρης Χατζημαλλής

Η βραβευμένη παραγωγή της Gullwing «Στα φτερά του Α’  Παγκοσμίου Πολέμου», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Χατζημαλλή και σενάριο του Πασχάλη Παλαβούζη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Καβάλας ανέφερε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο Δημήτρης Χατζημαλλής. 

Κάθε Κυριακή στις 10:00 το πρωί θα προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 η σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ «Σε μια νέα πατρίδα», παραγωγής της καβαλιώτικης εταιρείας Gullwing.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή.

H ταινία καβαλιώτικης παραγωγής “Ατσάλινη Ιστορία - Ποσειδών 622” επιλέχθηκε να συμμετέχει στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο τμήμα προβολών «Από οθόνη σε Οθόνη».

Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 (Παρασκευή στις 19.00), η προβολή των  επεισοδίων της σειράς ιστορικών ντοκιμαντέρ «Σε μια νέα πατρίδα», παραγωγής της καβαλιώτικης εταιρείας  Gullwing .

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης βράβευσε τον Καβαλιώτη σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή μετά τη σπουδαία διάκριση του σκηνοθέτη στο διεθνές φεστιβάλ ταινιών Athens Marathon. 

Ακόμη ένα βραβείο ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό τού Καβαλιώτη σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή.

Ο Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής διακριθείς στο παρελθόν για την σκηνοθεσία της σειράς ιστορικών  ντοκιμαντέρ “Στα Φτερά του Α΄ Π.Π.” συμπαραγωγής Cosmote TV – Gullwing, έλαβε ακόμη ένα βραβείο για το μοντάζ της ίδιας σειράς, από το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας DocFest.

Ο Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής διακριθείς στο παρελθόν για την σκηνοθεσία της σειράς ιστορικών  ντοκιμαντέρ "Στα Φτερά του Α΄ Π.Π." συμπαραγωγής Cosmote TV - Gullwing, έλαβε ακόμη ένα βραβείο για το μοντάζ της ίδιας σειράς, από το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας DocFest.

Με αφορμή την δημοσιοποίηση των νέων τουριστικών video από το κανάλι της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο YouTube "Kavala The Blue City"  , η εταιρία Louder Than Horn που είχε την ευθύνη υλοποίησης του συνολικού έργου τουριστικής προβολής της Καβάλας, ανέθεσε στην τοπική εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικού και κινηματογραφικού περιεχομένου, Gullwing  την υλοποίηση των εν λόγω video.

Τιμητική διάκριση για το «Καλύτερο Ντοκιμαντέρ» απέσπασε ο Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής, για την ταινία «Στα Φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου» (Wings of the Great War), στο φετινό Athens Marathon International Film Festival.

Στις 20 Μαΐου 1917, οι Βρετανοί πραγματοποιούσαν μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση σφοδρού βομβαρδισμού του λιμανιού της Καβάλας.

Μετά την επιτυχή τους προβολή στο Cosmote History, στο τέλος του 2019, είναι πλέον διαθέσιμα και on demand τα πέντε επεισόδια της ιστορικής σειράς