δελτίο τύπου

Στην ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξη με θέμα τα Επιχειρηματικά Πάρκα τοποθετήθηκε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου.

Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας συνεδρίασε χθες Τετάρτη 12/10/22 στο Δήμο Νέστου και συγκεκριμένα στη Χρυσούπολη, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της Ομοσπονδίας στο νομό Καβάλας.

Το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται την Ελευθερούπολη για μια διπλή δράση Πρόληψης για μικρούς και μεγάλους

Για ένατη  μέρα καίγεται το  Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς και κανένας δεν δικαιούται να μιλά για απρόβλεπτη εξέλιξη, για κλιματική αλλαγή και έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται συνεχώς εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου σε στενή συνεργασία με το Δήμο Θάσου.

Ο Δήμος της Θάσου, συνεπής στη δέσμευση του να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην προβολή του τόπου μας, θα συμμετέχει και φέτος στη

"Η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου, ημερομηνία γέννησης του ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.

Η πρώτη  απόφαση επιβολής προστίμου σε επιχείρηση, για παράβαση των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

 

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου συντήρησης των αρδευτικών δικτύων, την λειτουργία και την ανακατασκευή αντλιοστασίων, υπέγραψε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, με τον εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας. 

 

Μ. Χατζηκωνσταντίνου για Ο.Λ.Κ και ανοικτό κολυμβητήριο | "Αναπτυξιακά προγράμματα που έχουν μείνει στα συρτάρια" 

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιο για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα κ. Philip Reeker. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Gregory Pfleger.

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 24-07-2019 από ώρα 08:00 έως 12:00 στις παρακάτω οδούς της πόλης:

Με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την κατάρρευση της επταετούς στρατιωτικής δικτατορίας, το ΚΚΕ τιμά όλους όσοι βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν και διώχτηκαν από τη Χούντα, 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, συνάντηση μεταξύ της Προϊσταμένης κ. Σταυρούλας Δαδάκη, της Προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας κ. Κορίνας Χιώτη- Πρασσά...

Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Μαρίας Φραντζεσκάκη, με βάση τις εκθέσεις κοινωνικής έρευνας και αφορούν 30 άτομα που αιτήθηκαν την οικονομική αυτή βοήθεια και η συνολική ενίσχυση φτάνει το ποσό των 11.900 ευρω.

 

Οι νέες βραβεύσεις του Κτήματος Βιβλία Χώρα ανεβάζουν ψηλά το Παγγαίο και μαζί ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που έχουν οι άνθρωποι που επιχειρούν στην Περιφέρειά μας.