Δαμιανός Καγγελίδης

“H όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή είναι προς όφελος της δημοκρατίας. Η αυτοδιοίκηση είναι η πιο άμεση μορφή δημοκρατίας και πρέπει να βγει ενισχυμένη. Όσον αφορά το μείζον θέμα που μας ρωτάνε όλοι, η άποψη μας είναι ξεκάθαρη. Ψήφος κατά συνείδηση”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η παράταξη “Μαζί για την Αλλαγή”, του Δαμιανού Καγγελίδη.

Στην Καβάλα περιόδευσε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Την Τετάρτη (20/09), στο ξενοδοχείο “Galaxy” στην Καβάλα, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δαμιανός Καγγελίδης, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του.

Τις αιχμές της παράταξής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ανέπτυξε, μιλώντας στον Ευριπίδη Ταρασίδη και στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δαμιανός Καγκελίδης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δαμιανός Καγγελίδης, ανακοίνωσε τους υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Δαμιανού Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό οι διεργασίες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Αυτοδιοίκηση με σειρά να έχουν τώρα οι ανακοινώσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.