Cosmopolis 2018

Ο Τζιότ είναι 31 ετών και κατάγεται από την Ινδία. Εργάζεται ως tattoo artist και βρέθηκε στην πόλη της Καβάλας ως χορευτής της αποστολής από την χώρα του. Ο Σέρχιο είναι 52 ετών και είναι από την Αργεντινή. Ο Σέρχιο εργάζεται εδώ και 32 χρόνια ως μουσικός. Ο Τζιότ & ο Σέρχιο μίλησαν στο Kavala News για την εμπειρία στο Φεστιβάλ Cosmopolis ενώ αναφέρθηκαν στην ομορφιά της Καβάλας, στην φιλοξενία των κατοίκων αλλά και την άριστη συνεργασία με τους εθελοντές

Μπορεί τα φώτα να έσβησαν, τα ρολά να έκλεισαν και η αυλαία του Cosmopolis 2018 να έπεσε λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουλίου 2018, με τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Καβάλας, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φεστιβάλ Cosmopolis με τις χώρες να αποχαιρετούν επί σκηνής τους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν για τέσσερις ημέρες την Παναγία.

 

Τη φετινή διοργάνωση του cosmopolis την τίμησα, θα μπορούσα να πω, και με το παραπάνω όπως και αρκετός κόσμος που ανέβηκε μέχρι τώρα στην Παναγία για να δει αλλά και να γίνει κομμάτι του festival. 

Σε ρυθμούς Cosmopolis βρίσκεται η πόλη της Καβάλας από το πρωί της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2018. Η χερσόνησος της Παναγίας γέμισε με ήχους και χρώματα από την Κόστα Ρίκα, την Αργεντινή, την Ρωσία, την Ινδία, την Ισπανία, την Ανδαλουσία, την Ρουμανία και την Κρήτη ενώ η κορύφωση των εκδηλώσεων ήταν την στιγμή που μία προς μία οι αποστολές παρουσίασαν τα χορευτικά τους στην κεντρική σκηνή.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του Φεστιβάλ Cosmopolis και η πόλη αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά στον ρυθμό. Ήδη από χθες το βράδυ εθελοντές της διοργάνωσης βρίσκονται σε Αθήνα και Σόφια για να παραλάβουν κάποιες από τις αποστολές. Καθ’ οδόν προς την Καβάλα βρίσκονται οι αποστολές της Κόστα Ρίκα, της Αργεντινής και της Ιταλίας.