Απόστολος Παυλίδης

Για τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από τους υπαλλήλους στις πολεοδομίες όλης της χώρας μίλησε στον KavalaNews 102,8 ο Απόστολος Παυλίδης.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων Καβάλας, καθώς υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιοι θα είναι δημοτικοί σύμβουλοι από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και ποιοι από τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας.

200 με 300 οικοδομικές άδειες εκτός σχεδίου δόμησης στη Θάσο που έχουν λάβει προέγκριση κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολο Παυλίδη μιλώντας στον KavalaNews 102,8.

Σε δηλώσεις του στο KavalaNews.gr δεν έδειξε καμία έκπληξη καθώς όπως είπε, ήταν υποψιασμένος γι' αυτό και λάμβανε τα μέτρα του σε κάθε επικοινωνία του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ανάμεσα στα ονόματα που παρακολουθούνταν και ο πρόεδρος του τμήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Απόστολος Παυλίδης.  

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, είχε ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μ

Άρχισε από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021», στην ψηφιακή πλατφόρμα exoikonomo2021.gov.gr. Οι υποψήφιοι θα μπορούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να υποβάλλουν τις αιτήσεις για μονοκατοικίες και μεμονωμένα διαμερίσματα.

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και αρτοποιός Παύλος Παυλίδης. Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολος Παυλίδης ο οποίος έγραψε για τον πατέρα του: 

Στην Καβάλα βρέθηκε ο πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Βασίλης Κοτρώνης όπου είχε συναντήσεις με μηχανικούς στα γρ

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη είχε χθες ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – Τμήμα Αν.

Στα δικαιολογητικά που υποβάλλονται για την έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας, όπως για παράδειγμα η εξωτερική θερμομόνωση κατοικιών, περιλαμβάνεται η δήλωση συναίνεσης συνιδιοκτητών του ακι

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας, Απόστολος Παυλίδης, μίλησε στον KavalaNews 102.8 για την κατάσταση η οποία, όπως λέει δεν είναι καινούρια εξηγώντας τους λόγους των καθυστερήσεων, σημειώνοντας ότι υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας. 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε να ενισχύσει δομές που περιθάλπουν παιδιά και εδρεύουν στην περιοχή ευθύνης του Τμήματος, με την προμήθεια και την ευγενική δωρεά αναγκαίων υλικών και εξοπλισμού.

Αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για σειρά τεχνικών και αναπτυξιακών ζητημάτων είχαν ο Πρόεδρος Απόστολος Παυλίδης, ο Αντιπρόεδρος Σωτήρης Λαζαρίδης και τα μέλη τ

Με προβλήματα ξεκίνησε η νέα φάση του προγράμματος “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το πρωί της Δευτέρας, με το σύστημα να «πέφτει» και τους ενδιαφερόμενους να μην μπορούν να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις τους. 

 

Άνοιξε η πλατφόρμα για την  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίων. Κάθε ακίνητο θα αποκτήσει την δική του καρτέλα στο οποίο θα υπάγονται όλα τα στοιχεία. Πρόκειται μεταξύ άλλων για νέες οικοδομικές άδειες, για νέες μεταβιβάσεις, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων.

 

Ενόψει της έναρξης υποβολής των αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την προσεχή Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, στις 10 το πρωί, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας επισημαίνει τα εξής

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το διαδικτυακό σεμινάριο του ευρωπαϊκού έργου "EXCELTOUR – Επιχειρηματική Αριστεία στον Τουρισμό" με τη συμμετοχή 25 εκπαιδευμένων από όλες τις συμμετέχουσες χώρες Ελλάδα, Ρουμανία, Αρμενία, Ουκρανία και Τουρκία.

 

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μεταξύ των Προέδρων των Περιφερειακών Τμημάτων με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό, εστάλη επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, με την οποία ζητούμε την αναβολή έναρξης της περιόδου υποβολής αιτήσεων του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», λόγω των δυσκολιών που προκύπτουν από την πανδημία του COVID-19 και το γενικό απαγορευτικό που ισχύει στη χώρα.

 

Πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 η εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου "EXCELTOUR – Επιχειρηματική Αριστεία στον Τουρισμό" με την παρουσία εκπροσώπων όλων των διακρατικών εταίρων.

 

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας ήταν η τελευταία στάση της πρώτης ημέρας στην διήμερη περιοδεία της επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης, Μαρίας Αντωνίου στην Καβάλα.

 

Αντίστροφη μέτρηση για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», για το οποίο η υποβολή αιτήσεων για την Ανατολική Μακεδονία Θράκη, θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου έπειτα από παράταση.

 

Για το αρχείο οικοδομικών αδειών του νομού Καβάλας, το πως οι μηχανικοί έχουν πρόσβαση σε αυτό, τα προβλήματα που έχουν προκύψει και για τη λύση που έχει βρεθεί, μίλησε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας, Απόστολος Παυλίδης. Επίσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις αιτήσεις υπαγωγής των ακινήτων που έχουν αυθαίρετες κατασκευές.

 

Η αυθαίρετη δόμηση είναι κάτι το οποίο ταλανίζει τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και την περιοχή μας. Τόσο στο ηπειρωτικό κομμάτι όσο και στο νησί της Θάσου. «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών, από μικρές έως μεγάλες οι οποίες αν δεν τακτοποιηθούν, δεν μπορούν να αξιοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες τους» δήλωσε στο KavalaNews.Gr ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολος Παυλίδης

Στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Απόστολου Παυλίδη με τον Πρόεδρο Παντελή Τζίνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων

Σκοπός του είναι η υποστήριξη τουριστικών επιχειρήσεων για τη βελτίωση της διοικητικής τους ικανότητας και της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών. Στο έργο συμμετέχουν συνολικά 100 τουριστικές επιχειρήσεις από όλες τις συμμετέχουσες χώρες, 20 από τις οποίες είναι από τους νομούς Καβάλας και Ξάνθης.

Στην Καβάλα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 20/6/2020 η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με ένα πρόγραμμα επισκέψεων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον αρχαιολογικό χώρο

Το Τεχνικό Επιμελητήριο προκηρύσσει τις εξετάσεις για τη χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος στους Διπλωματούχους Μηχανικούς των Ανωτάτων Σχολών εσωτερικού και των ισοτίμων Σχολών εξωτερικού, για

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου, με αυξημένη απαρτία και με επιπλέον συμμετοχή και μελών της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, στα γραφεία του ΤΕΕ στην Καβάλα.

Σελίδες